Mobiel pinnen

, , , ,

Het gebeurt wel eens dat een organisatie te maken heeft met betalingen die op locatie moeten gebeuren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een organisatie op een beurs staat waar direct een bepaald product moet worden afgerekend. Dan kan het moeilijk zijn voor een klant om dat bedrag direct ter plekke contant te betalen. Tevens komt het wel eens voor dat klanten op een terras liever aan tafel willen betalen zonder naar binnen te hoeven gaan. Een mobiel pinautomaat kan bij zulke situaties een oplossing zijn en is daarom interessante overweging voor vele organisaties.

We zijn immers al jaren gewend geraakt aan het gemak van elektronisch betalen en kunnen daarom ook niet zonder. Het gebeurt daarom vaak dat mensen erop uit gaan zonder contant geld en met alleen een pinpas op zak. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat er overal gepind kan worden voor zowel grote en kleine bedragen. Natuurlijk is het logisch dat men bij de aanschaf van bijvoorbeeld een tv kan pinnen bij een pinautomaat in de winkel. Alleen zijn mensen vaak gewend dat er voor kleine bedragen ook overal gepind kan worden. Dus kan het voorkomen dat een organisatie ergens op locatie een klein bedrag moet afrekenen voor een klant maar dat de klant alleen elektronisch kan betalen.

Of een organisatie nu vaak op locatie producten verkoopt of dat klanten iets thuis moet afrekenen, een mobiel pinapparaat biedt altijd een goede oplossing om een betaling te kunnen laten plaats vinden. Een mobiele pinautomaat maakt namelijk rechtstreeks verbinding met Equens via een GSM-netwerk waardoor uw klant overal in Nederland maar ook in het buitenland kan betalen. Klanten kunnen u dan betalen per betaalpas maar ook per creditcard voor het aangeschafte product.

Natuurlijk zijn er voor een organisatie zelf ook tal van voordelen gekoppeld aan een pinapparaat huren. Aangezien u klanten direct een openstaand bedrag betalen hoeft u ze achteraf geen factuur meer te sturen wat dus administratie kosten bespaart. Verder kunt u het gebruik van een mobiel pinautomaat als verkoopargument gebruiken richting uw klanten aangezien mensen vaak het liefste niet veel contant geld op zak willen hebben. En zo kan het ook zo zijn dat klanten juist producten bij u bestellen omdat ze weten dat u als organisatie beschikt over een mobiele pinautomaat.

Kortom, een mobiel pinapparaat huren is vaak een zeer rendabele oplossing aangezien u hiermee uw verkoop kan stimuleren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mobiel pinautomaat te kopen wat wel natuurlijk duurder is. Het voordeel van het huren van een pinapparaat is dat u bij problemen met uw apparaat altijd terecht kan bij de leverancier. Vaak hebben organisaties die gespecialiseerd zijn in pin verhuur een helpdesk die altijd voor u klaar staat in het geval van storingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*