naamborden en naamplaten: nu nog meer keuze !

Emaille borden en bordjes leverancier Emaille.Nu heeft de keuzemogelijkheden voor de naamborden flink uitgebreid.

 Nieuw is de kleine maat 20×7 cm, en een verdubbeling in het aantal verkrijgbare kleuren. Behalve traditionele kleuren zoals donkergroen, zwart en wit, heeft men nu ook grijs antraciet en hemelsblauw. Zelfs aparte kleuren als oranje of geel zijn nu mogelijk. Het bieden van 16 kleuren voor emaille naamborden is een unicum.

 Wie meer wil weten over de naamplaten / naamborden borden of andere producten van Emaille.Nu kan kijken op de site www.emaille.nu, een email sturen naar shop@emaille.nu of bellen met 055-8431206.

 Emaille.Nu is sinds 2007 dè webwinkel voor al uw emaille borden en schildjes. Zowel nostalgisch als modern. U kunt er o.a. terecht voor: naamplaten, deurbordjes,  fun signs, horecaborden, monumentenschildjes, verbodsborden, waarschuwingsborden, attentieborden en huisnummerbordjes. Ook maakt men borden op maat (met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of clublogo). Men doet ook aan doorlevering.

 Alle platen en bordjes van Emaille.nu zijn gemaakt van echt emaille (geen namaak). Dus duurzaam en met de mooie, kenmerkende uitstraling! En alles tegen de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding, zoals iedereen al van het bedrijf gewend is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*