Nederlands GETPOWERPAD heeft primeur in Tokyo

, ,

Het Nederlandse GETPOWERPAD heeft de primeur met de GETPOWERPAD Qi 1, de eerste draadloze lader die is uitgerust met de Qi standaard en daarnaast ook compatibel is met de iPhone 5. De GETPOWERPAD Qi 1 is een draadloze oplader voor mobiele telefoons en andere mobiele elektronische apparaten.

GETPOWERPAD draadloze lader

Het unieke aan de GETPOWERPAD Qi 1 is de compatibiliteit met (de naam zegt het al) de Qi standaard, een nieuwe standaard voor draadloos laden waar bijna alle grote mobiele telefoonmerken (Samsung, LG, Blackberry, etc.) reeds bij zijn aangesloten.

Qi (spreek uit als: “chee”) is een internationale universele standaard voor draadloos laden (zoals USB dat is voor data-overdracht). Qi is een initiatief van het Wireless Power Consortium, een spin-off van Philips.

GETPOWERPAD was tijdens de oprichting van het Wireless Power Consortium een van de eerste organisaties die zich bij dit verbond aansloot. GETPOWERPAD is ervan overtuigd dat een universele standaard voor draadloze energie overdracht een absolute “must” is om deze technologie bij het grote publiek te doen slagen. Robin Nagelmaeker, medeoprichter van GETPOWERPAD: “De Qi standaard is momenteel veruit de grootste en meest gevorderde standaard. ”

De GETPOWERPAD Qi 1 onderscheid zich naast haar hoge mate van compatibiliteit ook op het gebied van design. De draadloze GETPOWERPAD laders zijn slank van vorm en hebben een minimalistische uitstraling. Verder zijn ze herkenbaar aan een unieke blauwe led strip die oplicht tijdens het opladen. Binnen GETPOWERPAD heeft ontwerp en productbeleving de hoogste prioriteit.

GETPOWERPAD richt zich na het succes van de GETPOWERPAD 3 met de Qi 1 op het grote publiek. Deze zogenaamde ‘single charger’ is betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en door de ingebouwde Qi techniek zal deze lader met bijna alle toekomstige telefoons compatibel zijn.

De GETPOWERPAD Qi 1 zal vanaf het eind van dit jaar verkrijgbaar zijn.


GETPOWERPAD op CEATEC


Tijdens de CEATEC show in Japan zal het WPC vertegenwoordigd zijn met haar stand (hal 3, stand 3A65) met onder andere de GETPOWERPAD Qi 1. De tentoonstelling zal plaatsvinden in de Makuhari Messe in Tokyo van 4 t/m 8 oktober.

Kenmerken van het product

  • Hoogstaand design
  • Qi compatible (de draadloos laden standaard).
  • iPhone 4 en iPhone 5 compatible
  • Compact formaat: slechts 90 x 150 x 14,8 mm
  • Ultra light: 110 gram
  • LED indicator activeert tijdens het opladen
  • Geluid ter bevestiging van connectie.
  • Magnetische uitlijning.

Check regelmatig Getpowerpad.comGetpowerpad Media RoomFacebook en Twitter voor de laatste GETPOWERPAD™ Qi 1 updates.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*