Partner vinden via relatiebureau

Arnoud leerde zijn vriendin ruim een half jaar geleden kennen via een relatiebureau. Ze kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden, maar…. de laatste paar dagen zegt zijn gevoel iets anders. Hij vindt dat er te veel beslag wordt gelegd op hem, waardoor het eerder benauwend aanvoelt dan wat anders. Hij is zelfs zo ver dat hij de relatie wil verbreken. Zelf is hij al een tijdlang bezig de relatie af te bouwen, wat nog sterkere reacties opwekt van zijn vriendin.

Zowel Arnoud als zijn vriendin zijn elkaar tegen gekomen via een relatiebemiddelingsbureau. Vermoedelijk waren ze allebei op zoek naar een partner via relatiebemiddeling. Het vinden van een partner is een zeer prettige ervaring, mits je erachter komt dat het toch niet de juiste beslissing is geweest.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*