Perfect Link opent haar deuren in Eindhoven.

21 september 2011 is het gespecialiseerde werving & selectie en detacheringsbureau voor ICT personeel officieel van start gegaan.

Perfect Link richt zich op professionals met minimaal 5 jaar werkervaring en op HBO en WO niveau. De opdrachtgevers zijn geholpen bij de kwaliteit, expertise en de ervaring van deze professionals. Door het grote netwerk binnen de ICT-sector heeft Perfect Link goed inzicht in de gewenste expertise. Voor professionals is het ruime aanbod van projecten een springplank voor hun carriere.

De twee vrouwen in deze mannen wereld

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de (flexibele) arbeidsbemiddeling heeft Ingrid van den Hurk in 1996 Atwork Automatiseringspersoneel opgericht, werving & selectie en uitzendbureau voor ICT-personeel. Later in dat jaar is Roos Sluis vorm gaan geven aan Atwork Automatiseringsprojecten, detachering van automatiseringspersoneel. Zij hebben steeds contact gehouden en kwamen er achter dat hun drijfveren na al die jaren niet veranderd zijn. Zij hebben elkaar zakelijk weer gevonden en zijn samen gestart met Perfect Link.

Informatie over dit persbericht:

Perfect Link
Luciferstraat 66
5611 KE Eindhoven
Ingrid van den Hurk / Roos Sluis
06-51544464 / 06-30550938
info@perfect-link.nl
www.perfect-link.nl

Note voor de redactie: er is meer beeldmateriaal beschikbaar.

Perfect Link

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*