PERSBERICHT De Ruilmakelaar schudt de huizenmarkt wakker!

PERSBERICHT

22 september 2011, Amsterdam

De Ruilmakelaar schudt de huizenmarkt wakker

Woningruil, je weet nooit wat je tegenkomt!

Met de lancering van www.deruilmakelaar.nl is de eerste gratis woningruil website voor huurwoningen én koopwoningen een feit. Met woningruil vinden de aan- en verkoop van een huis op hetzelfde moment plaats. Vooral in tijden van crisis kan woningruil een perfecte oplossing zijn.

Ook in 2012 dalen de huizenprijzen, zo voorspellen de economen van de Rabobank. Woningruil is geen nieuw fenomeen, maar in de tijden van dalende woningprijzen is woningruil weer een serieuze optie. De Ruilmakelaar brengt dit fenomeen op een unieke en moderne wijze weer onder de aandacht. De Ruilmakelaar is een website voor het ruilen van koop- en huurwoningen en is de eerste die de database gratis ter beschikking stelt.

Bij huurwoningen is huizenruil al langer een bekend fenomeen, waar de Ruilmakelaar op inspeelt. Daarbovenop biedt deze net gelanceerde website een gratis database voor koopwoningen. Het ruilen van koopwoningen lijkt ingewikkeld, maar is in werkelijkheid niets anders dan het verkopen en het kopen van een woning op hetzelfde moment. Het grote voordeel hiervan is dat mensen niet met dubbele lasten blijven zitten.

Behalve voor particulieren is De Ruilmakelaar een extra optie voor makelaars. Ook voor deze partij is woningruil via De Ruilmakelaar gratis en daarmee een goed alternatief in de huidige huizenmarkt. Zij vergroten hiermee hun afzetmarkt en kunnen hun dienstenpakket uitbreiden naar de klant.

“Plaats je woning, want je weet nooit wat je tegenkomt!”

Kijk op: www.deruilmakelaar.nl

Voor meer informatie:

Jelmer Vet

T 06 48 45 20 35 E info@deruilmakelaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*