Seminar: 7 Stappen om je Soulmate te vinden met Robert Pino

,

Op 19 november vindt een seminar plaats over de 7 Stappen om je Soulmate te vinden. Het seminar wordt gegeven door Robert Pino.

Er is veel geschreven over relaties, mislukte huwelijken, bijzondere stellen, en allerlei verschillende omgangsvormen. Waarom lukt de ene relatie wel en de andere niet? Waarom is het dat sommige mensen de ware maar niet kunnen vinden? Waarom lopen er zoveel relaties stuk? Of is het vuur gedoofd..?

Robert Pino geeft in een unieke 1-dag workshop verklaringen en tips die bewezen hebben te helpen in het vinden van de meest geschikte partner voor jou. In het ochtend gedeelte geeft hij aan welke relaties er bestaan en hoe je ze kunt herkennen. Hij zal praten over “karmische relaties” en over “soulmates” en “twin souls”, de kenmerken, hoe je ermee moet omgaan etc.

Het seminar van 19 november duurt van 10:30 tot 17:00 uur. Meer informatie over het seminar is te vinden op www.robertpinoseminar.nl. De ontwikkelingen rondom het seminar zijn ook te volgen via Twitter www.twitter.com/7stappen. Op de Facebook Fanpage ‘Robert Pino Seminars’ is het mogelijk met elkaar te discussiëren.

Robert Pino

Robert Pino is al meer dan 20 jaar een bekende strateeg en adviseur voor belangrijke leiders in politiek en business. Hij heeft het vermogen om complexe zaken om te zetten in simpele toepassingen met meetbare positieve resultaten. Hij is een erkend thought leader in strategie en leiderschap en bekend van optredens bij CNN, NBC, ABC, RTL en de publieke omroepen.

Pers

Op 17 oktober zal Robert Pino, van 18:00 – 19:00 uur, een persconferentie houden over de 7 Stappen om je Soulmate te vinden. Deze persconferentie wordt gehouden in het Citizen M Hotel te Amsterdam. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@robertpinoseminar.nl.

Meer informatie

Mirjam de Rooij, 06 – 53615062, mirjam.derooij@itsgonnahappen.nl

Henk van der Duim, 06 – 43825294, henk@socialcrowd.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*