Spa Sport Hotel Zuiver verwelkomt iedereen op haar eerste HealthDag.

Op zondag 11 september opent Spa Sport Hotel ZUIVER (voorheen Sportcentrum Amstelpark en Spa Zuiver Amsterdam) haar deuren om iedereen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. “Het is van essentieel belang voor je dagelijks functioneren dat je lekker in je vel zit en je goed voelt” stelt Hans van de Vorst, directeur van Spa Sport Hotel Zuiver. “Wij hebben alle faciliteiten onder één dak om te zorgen dat gasten zich fit, uitgerust en vitaal voelen”.

Dat het Zuiver gezondheidsdenken verder gaat dan sporten en ontspannen, zal blijken op de HealthDag op 11 september van 9.00 tot 15.00 uur. Op de HealthDag zal kennisoverdracht en het zelf beleven centraal staan.
Zo zijn er diverse workshops te volgen op het gebied van mindfulness, yoga en meditatie en wordt er veel aandacht aan gezonde voeding besteed. De partners van de Zuiver HealthDag, zoals de Nederlandse Hartstichting en Kika-Kinderen Kankervrij staan paraat om gezondheidsvragen te beantwoorden.
Hiernaast zijn er interessante rondleidingen door de sauna van 9.00 tot 11.00 uur te volgen en worden kinderen vermaakt met diverse sport- en spelmogelijkheden. Zo zijn er zelfs geitjes van Geitenboerderij de Ridammerhoeve uit het Amsterdamse Bos aanwezig.
Op het gebied van sport kan men naar demonstraties van groepslessen kijken en aansluitend zelf deelnemen. Ook zijn de tennis- en squashbanen gratis te gebruiken op basis van beschikbaarheid.
Spa Sport Hotel Zuiver nodigt iedereen dan ook van harte uit om kennis te komen maken en uit te vinden of Zuiver bij u past . Openingstijden zijn van 9.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.healthdag.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*