Website laten bouwen: beter door een professional

, , , ,

website laten bouwen
Website laten bouwenVanwege de kosten wordt er nog wel eens beknibbeld op de investeringskosten voor een goede website. Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen om de website zelf te ontwikkelen of dit te laten doen door een goedkope website bouwer. Hierbij wordt teveel geconcentreerd op het uiterlijk van de website, terwijl er andere, onzichtbaar voor de leek, aspecten zijn die net zo belangrijk zijn. Er wordt dan niet voldoende beseft hoe een professionele website van belang is om het maximale rendement uit internet te halen voor het bedrijf of de organisatie. Een gespecialiseerd full service Internetbureau kan u informeren over de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf en kan u ook helpen om dit doel te bereiken.

Om maximaal rendement uit uw website te halen is een goede kennis op het gebied van internet noodzakelijk en is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan, wat u zonder ervaring overigens ook de nodige tijd zou kosten. In de eerste plaats bepaalt de inrichting van de website in hoeverre de bezoekers worden gestimuleerd om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Resultaat? Meer aankopen in uw webshop, (offerte-)aanvragen of bezoeken aan uw showroom. Hiervoor is het soms noodzakelijk om de indeling van uw website te varieëren, totdat die is geoptimaliseerd.

Het gaat er overigens niet alleen om dat uw website er goed uitziet, maar het is ook belangrijk hoe de site is ingedeeld en functioneert. Dit is ook mede bepalend hoe goed u vindbaar bent in zoekmachines zoals Google, wat voor een groot gedeelte zal bepalen hoeveel bezoekers u op uw website zult krijgen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de site veilig is tegen indringers van buitenaf en dat u gemakkelijk aanpassingen kunt doen, zoals nieuws toevoegen. Sites opgebouwd met een zogenaamd CCMS systeem, welke het mogelijk maakt voor gebruikers van de website om deze zelf eenvoudig te beheren, zijn hiervoor uiteraard ideaal, mede ook omdat de functionaliteit modulair kan worden uitgebreid.

Internetbureau Addvision
In het ontwikkelproces van uw website zoeken we naar een optimale combinatie van uw product- en marktkennis en onze kennis op het gebied van internet. Dit resulteert in sites die doordacht zijn! Bij de bouw letten we in het bijzonder op gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid in zoekmachines.
We ontwikkelen websites op basis van CCMS. CCMS maakt het namelijk mogelijk om zelf uw site eenvoudig te beheren. Daarnaast is CCMS modulair uitbreidbaar, zodat de website met alle benodigde functionaliteit kan worden uitgerust.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*