‘De winterschilderpremie nemen wij voor onze rekening’

Voorthuizen- Hans de Nooy van het schildersbedrijf uit Voorthuizen heeft zijn eigen regeling voor de winterschilder in het leven geroepen. Zijn schildersbedrijf geeft de komende maanden maar liefst 30 euro premie per man per dag. Voor de snelle beslissers is er zelfs de kans om de kosten van het schilderwerk helemaal terug te verdienen via de staatslotactie die eraan gekoppeld is.

Hans daarover: ‘ Nog steeds leeft bij veel huishoudens het idee dat de winterschilder een fikse premie oplevert die in het hele land hetzelfde is. De regeling werd enige jaren geleden echter door de overheid afgeschaft. Je merkt echter dat veel gezinnen toch nog graag van de winterschilder gebruik willen maken omdat het een gereduceerd en daardoor aantrekkelijk tarief is. Voor ons is het voordeel dat onze vakschilders in de wintermaanden ook gewoon kunnen doorwerken. Vandaar dat we een eigen regeling in het leven hebben geroepen die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Vanaf 3 werkdagen geven we 30 euro korting per man per dag. Van 14 november 2011 t/m 23 maart 2012 nemen wij die premie voor onze rekening. Wanneer je dan bedenkt dat het gros van de werkzaamheden ook nog eens binnen het lage 6% BTW-tarief valt, wordt het interessant eens te informeren of je de werkzaamheden niet beter tijdens onze actieperiode kunt laten uitvoeren. Waarom zou je wachten tot de lente of zomer?’
Veel gezinnen denken dat het alleen om binnenwerk of behangen gaat. Dat is een misverstand. Hans de Nooy geeft aan dat binnen zijn bedrijf de regeling ook op het buitenschilderwerk van toepassing is. Hans de Nooij: ‘Dat is het voordeel als je je eigen regeling in het leven roept. De techniek en de materialen zijn door de jaren heen zo ver verbeterd dat buitenschilderwerk ook in deze periode doorgang kan vinden. We gebruiken kwaliteitsmerken als Sikkens en Sigma met hun winterverven. Het is vaak de angst van de opdrachtgever dat de uitvoering door weersinvloeden kwalitatief minder zou zijn. Niets is minder waar en wij geven volledige garantie op de werkzaamheden. Dat is een garantie die klanten al sinds de oprichting in 1754 krijgen en die ook na 2½ eeuw nog staat als een huis.’

Hans de Nooy signaleert steeds meer de trend dat huishoudens willen ‘ontzorgen’ en het onderhoud aan hun woning voor meerdere jaren willen uitbesteden aan professionals. ‘Wij hebben het Schilder Onderhoudsplan en zijn daarmee marktleider in Nederland. Tegen een vastgesteld maandbedrag zorgt De Nooy dat het onroerend goed uitstekend in de verf blijft zitten en heeft de eigenaar er door de jaren heen geen omkijken meer naar. Zo’n onderhoudsabonnement begint altijd met een nulmeting waarna de woning in conditie wordt gebracht. Wanneer klanten interesse in zo’n onderhoudsabonnement hebben, zou de nulmeting een mooi moment zijn want ook op die eerste schilderbeurt is de winterschilderregeling van toepassing. In feite kan de klant nu tegen een gereduceerd tarief instappen. Dat is het overdenken waard nu het economisch allemaal even wat minder gaat. Net zoals bedrijven ook gebruik kunnen maken van onze winterschilderregeling die we nadrukkelijk niet alleen beperken tot particulieren. En die staatslotenactie is een aardigheidje maar het zal je gebeuren….’

De Nooy Schilders heeft deze eigen winterschilderregeling als service in het leven geroepen om het voor de klant aantrekkelijk te maken zijn schilderwerk de komende maanden te laten uitvoeren. Op de site www.denooy.nl staan de actievoorwaarden terwijl op www.schilderonderhoudsplan.nl de bijzonderheden staan over de onderhoudsabonnementen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Jeroen Hoefkens op tel. 0342 440 335 of loop gewoon binnen in de winkel aan het Smidsplein 3-5 in Voorthuizen.

De Winterschilder van De Nooy staat in de startblokken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*