2011 Bootshow in Languedoc, Frankrijk: een evenement dat niet gemist mag worden door professionals en amateurs uit de bootindustrie

Alle zeilliefhebbers ontmoeten elkaar tijdens de Herfst Bootshow (28 oktober tot 1 november) aan de Franse Mediterrane kust. Gedurende 5 dagen is Cap d’Agde de plek om nieuwe en gebruikte boten te kopen en te verkopen, conferenties bij te wonen en veel andere wateractiviteiten te ontplooien.
Cap d’Agde organiseert de 12e editie van de Herfst Bootshow Frankrijk, van 28 oktober tot 1 november 2011. De Cap d’Agde Bootshow van 2011 is een evenement dat niet gemist mag worden door professionals en amateurs uit de bootindustrie. U krijgt de kans om verschillende aspecten rond boten te ontdekken, uw jacht samen te stellen of uw droomboot verkopen of kopen. Bekijk vaarapparatuur in de technische zone en geniet van de vele conferenties en demonstraties. Dit jaar worden elke dag meer dan 10.000 bezoekers verwacht, aangezien de show als thema duurzame ontwikkeling heeft.
Voor de show in Parijs worden, in een uniek expositiedorp, de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd. Met haar nieuwe dok is een speciale ruimte gemaakt voor catamarans en het bezoeken van nieuwe boten.
Wilt u een boot kopen of verkopen? De “Koop of verkoop een gebruikte boot” conferentie is dan echt iets voor u. Drie experts helpen u met het kiezen en het maken van de juiste beslissing. Test uw kennis tijdens de “Bent u een goede zeeman” quiz. Een aantal van de besproken onderwerpen: Zeilen, veiligheid, navigatie, milieu, marineterminologie, etc.
Ontmoet de vrije duiker Stéphane Mifsud, eregast in 2011. Hij zal beschrijven wat hij voelt onder water en de geheimen van zijn wereldrecord verklappen: 11 minuten en 35 seconden onder water zonder te ademen.
Cap d’Agde heeft een van de grootste jachthavens van Europa. De botenshow van dit jaar richt zich op eco-verantwoordelijkheid, met krachtige acties op het gebied van afvalsortering, water en energiebeheer.
Consumeer tijdens de show verantwoordelijk! Lokale en seizoensgebonden keukens zijn beschikbaar om uw smaakpapillen kennis te laten maken met heerlijke Hérault schotels.
En als u dorst hebt gekregen, is het tijd om wijn te proeven, aangezien Languedoc een van de belangrijkste wijnregio’s van Frankrijk is. Er zijn hier veel wijnboerderijen die te bezoeken zijn. Vergeet niet om naar de haven van Grau d’Agde te gaan, een traditioneel vissersdorpje, of Thau Lagoon voor verse vis en schaaldieren.
Zoekt u nog iets te doen in het naseizoen? Boek een herfstvakantie in Zuid-Frankrijk en bezoek de Cap d’Agde botenbeurs van 2011.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*