Allebedrijvenin biedt MKB fotogalerij en online reputatietools

Nieuw op Allebedrijvenin.nl is de mogelijkheid voor bedrijven om foto’s toe te voegen aan hun vermelding. Het bedrijvenportaal biedt haar leden al de mogelijkheid om een aanbieding te plaatsen, de online reputatie te beheren en de statistieken van de vermelding te bekijken. Nu komt daar ook de fotogalerij bij. Deze functie, die alleen beschikbaar is voor leden met een premiumvermelding, helpt het MKB nog beter om zich online te presenteren.

Één foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom voorziet Allebedrijvenin haar klanten in deze behoefte. Leden van de gids kunnen vanaf nu 5 foto’s uploaden en zo hun profiel optimaliseren.

Daarnaast blijft Allebedrijvenin bezig met het optimaliseren voor bezoekers en haar klanten. Er staan voor dit jaar nog 2 updates klaar voor onze klanten. Meerdere advertenties tegelijkertijd plaatsen met foto is daar één van. Daarnaast kunnen bedrijven d.m.v. een zogenaamde QR-code straks zelf volgers creëren op hun profielpagina en zo hun ledenbestand vergroten.

Grote update begin 2012
Begin 2012 zal Allebedrijvenin met een zeer innovatieve release komen. Bezoekers kunnen dan tevens een account aanmaken op de website en hun favoriete bedrijven volgen, opslaan en van vele andere faciliteiten gebruik gaan maken. Hiermee kan de lokale ondernemer direct in dialoog komen met deze bezoekers waardoor beide sneller met elkaar kunnen handelen.

Online reputatie een must voor ieder bedrijf
Meer dan 11.000 bedrijven zijn inmiddels al bezig met hun online reputatie. Prominent aanwezig zijn gaat nu in combinatie met hun online reputatie. Bezoekers kiezen sneller voor een bedrijf waar voldoende reviews aanwezig zijn en het cijfer noemenswaardig hoog is. Meer dan 11.000 bedrijven hebben de zogenaamde reputatiemeter geplaatst op hun eigen website waardoor zij snel veel reviews ontvangen. Sommige bedrijven ontvangen nu al meer dan 5 reviews per dag via deze tool wat hun extra omzet via hun website oplevert.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*