Ambitie professioneel klusser worden? Kies De Klussenier!

Vrijdag 23 september 2011 begon er weer een nieuwe groep Klusseniers met de startertraining. Het tekent de positie en continuïteit van De Klussenier. Klussers met de ambitie een klussenbedrijf te starten komen vaak terecht bij De Klussenier. Door de vele voordelen ten opzichte van plaatselijke klusbedrijven en jarenlange ervaring ervaren de franchisenemers, De Klusseniers, steeds weer de kracht van het merk.

 

Continuïteit en kwaliteit

De Klussenier kiest altijd voor kwaliteit, wat terug te zien is in het selectiebeleid. Niet iedereen komt door dit traject, dit waarborgt de kwaliteit en continuïteit. Ondanks deze procedure blijft de belangstelling groot voor De Klussenier.

Voordelen ten opzichte van andere klusbedrijven

Waarom kiezen zelfstandige klussers voor De Klussenier? Als franchisenemer heb je meerdere voordelen. De bedrijfsvoering wordt door veel starters en is vaak onderbelicht. Zelfs met een succesvolle start kan een ondernemer, door te weinig aandacht te besteden aan de bedrijfsvoering, alsnog niet slagen. Met het oog hierop biedt De Klussenier ondersteuning in de bedrijfsvoering. Wij helpen je bij:

  • Administratie
  • Calculatie
  • Offertes opstellen
  • Marketing
  • Inkoop
  • Omgang met de klant
  • En nog meer

 

Ambitie om professioneel klusser te worden?

Beheers jij het veelzijdige vakmanschap? Wil je onderdeel worden van een sterke organisatie met ervaring en betrokkenheid? Ga dan naar www.eigenbedrijf.klussenier.nl voor meer informatie en een vrijblijvende aanvraag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*