BesteGarage.nl opent haar deuren voor autobezitters in Rotterdam

Zojuist heeft BesteGarage.nl haar deuren geopend voor autobezitters in de regio Rotterdam. Deze website geeft autobezitters informatie over de beste garages in de buurt voor een specifieke auto. Dit wordt bepaald door beoordelingen van andere autobezitters. Vanaf de lancering in Rotterdam bevat de vergelijkingssite ruim 511garages en bezit het al 124 beoordelingen.

Voor autobezitters zijn uitgaven aan de auto het grootste aandeel in het huishoudbudget na de kosten voor wonen. Hier is nog veel te winnen. Beste Garage heeft zich tot doel gesteld de klanttevredenheid te vergroten voor activiteiten zoals onderhoud, reparatie en schade aan de auto. Dit begint met het vinden van de beste garage in de buurt wat resulteert in minder tijd, minder kosten en minder zorgen voor de autobezitter.

Door middel van de makkelijk opgezette website is heel snel te zien wat de beste garage in de buurt is. Een bezoeker vult slechts een postcode en kenteken in. Vervolgens zoekt de website, op basis van het merk van de auto, de garage met de hoogste score. Autobezitters geven na reparatie aan of ze tevreden zijn door slechts één vraag te beantwoorden: “Kom je de volgende keer terug?”.

Drie Rotterdamse ondernemers zijn gestart met de website. Het idee is ontstaan door frustratie. De eigenaren liepen zelf tegen het probleem aan dat het vinden van een goede garage veel tijd en energie kost.

www.bestegarage.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*