Consument investeert in nieuw sokkenmerk

, , ,

Feet This

4 oktober 2011, Mierlo

Consument investeert in nieuw sokkenmerksokken

Ondernemer Tino Nojoredjo klopt voor het starttkapitaal voor sokkenmerk Feet This niet aan bij de bank, maar bij de consument. Iedere particulier kan in Nojoredjo’s concept investeren – met de garantie dat het ingelegde bedrag na drie jaar met rente wordt terugbetaald. Bovendien ontvangen investeerders tot 40% korting op alle Feet This-sokken, en kunnen zij meedenken over nieuwe kleuren en producten. “De reguliere financiers zijn uitsluitend geïnteresseerd in cijfers. Door te crowdfunden, zoals dat heet, staan er betrokken investeerders achter me, die Feet This actief volgen in de media en op de markt, fungeren als sparringpartner, en wellicht mijn producten dragen”, aldus Nojoredjo.

Nojoredjo (38) pitcht zijn onderneming via het laagdrempelige www.crowdaboutnow.nl, waar de minimale inleg slechts € 10,00 bedraagt, en iedere bezoeker kan investeren – desnoods anoniem. Negentig dagen heeft Feet This om het benodigde bedrag van € 15.000,- op te halen. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het lukt”, zegt de ondernemer uit Mierlo. “Feet This wordt namelijk de eerste onderneming in Nederland die sneakersokken aanbiedt in maar liefst 32 kleuren – om te beginnen. En in elke kleur heeft Feet This niet één, maar drie modellen. Zodat er voor elke sneaker een sok is. De sokken zijn van goede kwaliteit en zitten lekker. Maar wat net zo belangrijk is: ze zijn in alle opzichten verantwoord. Ecologisch, economisch én sociaal.”

De Feet This-sokken worden in eerste instantie verkocht via een webshop. “Gebruiksvriendelijkheid en bestelgemak staan daarbij voorop. Bovendien introduceer ik een nieuwe vorm van productfotografie, zoals nog niet eerder vertoond in de sokkenbranche. Ik schakel de tussenhandel uit, waardoor de prijs van een paar sokken gehalveerd wordt, en Feet This-sokken zelfs voor studenten bereikbaar zijn. En ik sta continu in contact met mijn doelgroep via Facebook, Hyves en Twitter. Feet This wordt dé sok voor de modebewuste sneakerdrager die waar wil voor zijn geld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Investeren in Feet This is nog steeds mogelijk. Ga daarvoor naar www.crowdaboutnow.nl. Wilt u meer weten over de producten van Feet This, kijk dan op www.feetthis.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*