De Klussenier en Vertrouwd Verbouwen

Barneveld – Sinds 2008 voert De Klussenier de kwaliteit aanduiding ‘Vertrouwd verbouwen’. Dit was geen tijdelijke marketingactie maar een visie op de toekomst en ter verduidelijking van waar De Klussenier met bijvoorbeeld geleverd werk voor staat. Met maar één doel: in het werkgebied van De Klussenier beter te laten concurreren en grote(re), lucratievere opdrachten binnen te halen. Dat geldt ook voor de slogan ‘uw veelzijdige vakman voor alle klussen’. Deze slogan wordt sinds 1996 gevoerd en is de blikvanger van De Klussenier. Het is een nadrukkelijke verwijzing naar de branche waarin geopereerd wordt.

De formule heeft zich mede door de invoering van deze aanduidingen verder ontwikkeld tot een grootste organisatie in Nederland op dit gebied. Deze bestaat uit veelzijdige vakmensen die veel meer potentieel hebben dan alleen ‘klussen’ en een schilderijtjes ophangen. Daarbij denkt de consument tegenwoordig bij De Klussenier veel meer aan een veelzijdig vakman, beschikbaar voor zowel grote als kleine werkzaamheden in en rondom het huis. Dit is een uitgelezen kans voor vakmensen die door de recessie geen contractverlenging meer krijgen of om bedrijfseconomische redenen op straat komen te staan. De mogelijkheid om aan de slag te gaan als eigen baas van een klusbedrijf is zo een reële optie geworden. Met het opgebouwde veelzijdig vakmanschap kan iemand met 2 rechterhanden aan de slag. Zonder op de bank te zitten wachten en je suf te solliciteren.

Vertrouwd verbouwen en nieuwe Klusseniers

Het voeren van Vertrouwd Verbouwen betekende een ook scherper selectiebeleid van mensen die Klussenier wilde worden. Veelzijdigheid is één van de criteria waarop een kandidaat beoordeeld wordt en vaak vallen hierdoor op voorhand al veel kandidaten af.

Werkzaamheden als aanbouwen, badkamers installeren, keukens plaatsen en dakramen plaatsen en dergelijke vallen onder werkzaamheden van De Klussenier. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij over deze kwaliteiten beschikt. De formule van ‘De Klussenier’  begeleidt de Klussenier in zijn bedrijfsvoering en andere zaken om zo succesvol mogelijk te ondernemen.

Zie jij jezelf als veelzijdig vakman je eigen klusbedrijf starten met het merk van De Klussenier? Kijk voor meer informatie op www.eigenbedrijf.klussenier.nl of www.klussenier.nl . Bellen kan ook met Wim Vreugdenhil op nummer 0342-849797.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*