De ooglaserbehandeling van FC Twente voetbalster Anouk Dekker

, ,

Anouk Dekker vertelt over haar ooglaserbehandeling in de film

In juni heeft voetbalster Anouk Dekker (FC Twente) haar ogen laten laseren bij Vision Ooglaseren door oogarts Rolf Zandbergen. Haar IntraLase ooglaserbehandeling is gefilmd. Bekijk online hoe de ooglaserbehandeling is uitgevoerd en hoe Anouk Dekker erop terugblikt.

IntraLase, de veiligste ooglaserbehandeling
Steeds meer mensen,  waaronder (top)sporters, zetten de stap om hun ogen te laten laseren sinds de oogartsen van Vision Ooglaseren IntraLase in Nederland hebben geïntroduceerd. IntraLase is 100% computer gestuurd: ook het hoornvliesflapje wordt met de laser gemaakt. Er komt geen mesje meer aan te pas, zoals bij de oudere Lasik-techniek het geval is. De laser maakt het flapje vele malen preciezer dan met een mesje haalbaar is. Na de IntraLase ooglaserbehandeling herstelt het oog zeer snel en wordt bij een nog grotere groep mensen 100% scherp zicht bereikt dan na een Lasik-behandeling. Ook het aantal herbehandelingen is gedaald tot onder de 1%, waar dit bij Lasik nog lag tussen de 10% en 15%. IntraLase is dan ook de veiligste ooglaserbehandeling ter wereld.

In aanmerking komen voor IntraLase ooglaseren
Om te weten of ogen in aanmerking komen voor de IntraLase ooglaserbehandeling, voert de oogarts  een uitgebreid ooglaser vooronderzoek uit. Gemiddeld genomen komt driekwart van de mensen in aanmerking voor ooglaseren. Vanwege de nauwkeurigheid van de IntraLase-techniek kan de oogarts bij het vooronderzoek met grote zekerheid voorspellen wat het eindresultaat zal zijn na de ooglaserbehandeling. Bij Lasik kan een oogarts hooguit aangeven welk eindresultaat hij/zij verwacht omdat hier vanwege de handmatige handeling met het mesje van kan worden afgeweken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*