De verkoop goud van voor Cash – Niet in Jump met je ogen dicht

Een paar jaar terug mid-dag televisie zat vol met advertenties voor leningen bedrijven. Op dit punt kun je niet lenen een boon. Maar personage verafschuwt vacuüm druk en mensen enkele uren van goedkope mid-dag advertentieruimte zijn echt gevuld met een parade van bedrijven die op uw oude goud te kopen voor het geld. U begrijpt de verkoop. Gooi al je goud in een envelop, sturen het goed en al snel nadat u krijgt een leuk lichaam lichaamsvet te controleren. Maar hoe gaat het op de hoogte van uw het krijgen van een grote deal? Ik koop vaak gevraagd door de klanten waar ze konden hun goud te verkopen. Ik ben afkerig om overal te bevelen als ik altijd bang dat het terug zou gaan naar bite me rond de achterste. In de geest van openheid (God weet, moet iemand worden) heb ik de beslissing genomen om lagere maken een paar details aan over het voorafgaande denken te beslissen om te duiken rechts inch.

1. Weeg het eerst. Zijn net als andere activiteiten die je verkoopt. Zijn uw definitieve besluit van de ontvangen de beste kosten. Integendeel af met een aanbod, geven een snelle wegen. De gouden kosten misschien een moeilijker te beoordelen. De goldpreis, net als een commodity, aangeduid als Gold te repareren, wordt gerapporteerd in ounces troy die vergelijkbaar zijn met 31,1 gram. Uw goud die je hebt is karaat goud zo is het bijvoorbeeld mogelijk maken een 18ct trouwring dat weegt in het op 10 gram. 18ct betekent dat het 75% zuiver goud. Te berekenen gewoon hoeveel het goud misschien de moeite waard te profiteren van de formule (Gold fix X 0,03215) x 75% = kosten per gram 18kt goud. Als het 9ct goud gebruikt 37,5% of 14 krt gebruikt 58,5%. Om het voorbeeld, een tien gram ring als het goud fix is, laten we zeggen,? 820 per oz. Dat is 820 x 0,03215 x 75% (18ct) x 10 (gram) =? 197,72. Nu alles wat brengt u er gebeurt als veel van de goud-distributie tellen, net als een commodity. Een gouden refiner moet halen het goud binnen de ring, dat is een prijzig proces. Ook tenzij natuurlijk je natuurlijk recht te verkopen aan een raffinaderij (die je gewoon kunt niet) moet je een tussenpersoon ondergaan. Dus bereid zijn om ongeveer 50% naar 75% van de waarde.

2. In Ierland wordt niet gecontroleerd. Dit suggereert in feite dat er geen goldpreis pro gramm die ze nodig hebben om u aan te bieden. Mijn ervaring is van de postdiensten en op internet gebaseerde services te kopen zijn vrij ondoorzichtig in wat zij aanbieden. Ze produceren geen gouden kosten, omdat ze zeggen dat het onmogelijk is te houden stroom. Maar een eenvoudige verbinding met een internet site gelanceerd om een ​​Gold Fix plus een ingebouwde calculator zou niet moeilijk zijn. Het feit blijft ze zitten terug rond het goud te wachten op een uitstekende prijs voordat zij haar. Dus terug naar een punt en weet wat je zou wel eens goud waard zijn alvorens het te verkopen, maar in gedachten houden ze niet verplicht zijn gebruik van een bepaald bedrag op basis van die dag goud fix worden.

3. Er is keuze. Welke magazine, de klant kampioen, onlangs deed onderzoek, het leveren van identieke stukken op verschillende plaatsen de mogelijkheid om te zien welke aanbiedingen ze zou hebben. Het gevarieerde eindresultaat in grote lijnen toch het maakte een verschijning die de totale aanbiedingen ontvangen van post op basis van en op internet gebaseerde klanten een goede behandeling, op goudprijs van de ontvangen aanbiedingen van pandhuishouders en sieraden retailers. Enige tijd dat heeft zeker te worden opgemerkt werd gebruikten ze hetzelfde, nieuwe stukken te testen bereiken. Een juwelen verkoper of eventueel een pandjesbaas zou niet worden verzonden een beetje van sieraden die geschikt is op worden gesloopt. Ze zouden polijsten, te corrigeren en dan verkopen het op een andere-handen stuk, en dus de kosten ze te bieden zouden hebben. Dus, voor het geval uw goud is op een goede nick, maar je gewoon niet op te proberen de wijk sieraden verkoper eerst.

Rond de persoonlijke noot Ik ben ongemakkelijk met de post, goud klanten voor starters reden. Zijn veel te haalbaar voor dieven om gestolen sieraden snel te elimineren door het leveren van het weg. Nu zal de post-klanten zeggen dat ze waarborgen uit, maar niet als een persoonlijk ontmoeting en iemand die nerveus is gestolen goederen te verkopen met een sieraden verkoper is bijna altijd weggestuurd, een discreet oproep voor de politie. Ik heb gewerkt in de detailhandel sieraden voor 25 veel gewend te worden beïnvloed door dit voortdurend.

Tot slot alles wat ik in staat ben om te moeten zeggen is voorzichtig te zijn, in gedachten te houden zul je ontdekken opties, zodat, dollarkoers wanneer je niet 100% tevreden met de aankoop, een goud terug te krijgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*