De Zotte Zomerzoen Zes Dagen komen eraan

,

Milheeze, 27 oktober 2011

Van 3 t/m 8 november zijn onze ZOTTE ZOMERZOEN ZES DAGEN.
6 Dagen lang gigantische kortingen op alle bedden en speelhuisjes.

Vrolijke en spannende belevenissen van kinderen beginnen dit najaar in het stapelbed. Dit bijzondere kinderbed biedt veel ruimte voor heerlijke nachten maar ook voor heel veel speelplezier. Boven slapen en beneden lekker spelen. Of vraag een vriendje of vriendinnetje om te blijven logeren. Naast het stapelbed zijn er nog heel veel prachtige Zomerzoen ontwerpen. Bijvoorbeeld de nostalgische bedstee, het pipobed maar ook een heuse pipowagen als speelhuisje in de tuin. Bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk door het hergebruik van afgeschreven materialen uit de bouw, die een 2e leven als meubel krijgen.

Kom jij mee keeten? Slapen, spelen, dagdromen in je eigen stapelbed.
Daar droomde jij vroeger toch ook van? In je eigen boomhutbed beleef je de meest ongelooflijke avonturen. Je eigen stapelbed om in te klimmen, spelen, dagdromen maar ook om lekker te slapen. Dat wil toch ieder kind!

Onze showroom is zowel op zaterdag 5 als zondag 6 november geopend. Bezoek onze showroom op:
Binnenveld 18
5763 BT Milheeze

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*