ECO-Wall voor Emté-supermarkt

Nieuwegein,  31 oktober 2011. De Emté-supermarkt in Nieuwegein beschikt na vandaag over een ECO-Wall. Dit is een innamesysteem voor lege batterijen, spaarlampen, cartridges en telefoons.

De ECO-Wall staat geïnstalleerd naast de bekende emballageautomaten voor lege flessen en kratten. Bezoekers van de supermarkt kunnen zo gemakkelijk in één keer hun afvalmateriaal recyclen. Alle ingeleverde materialen worden vervolgens afgevoerd door Stibat, die normaliter slechts inzamelingsactiviteiten voor lege batterijen coördineert. Door de samenwerking van producent Tomra Systems en Stibat wordt de supermarkteigenaar met de ECO-Wall geheel ontzorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*