Eindelijk één gratis platform voor alle netwerkevenementen

Het aantal netwerkevenementen in Nederland groeit stormachtig. Voor ondernemers is het lastig te bepalen welke evenementen interessant zijn om te bezoeken. Organisatoren van die evenementen hebben op hun beurt moeite om hun doelgroep te bereiken. Netwerk-Kalender.nl brengt organisatoren en bezoekers gratis bij elkaar.

Gemiste kansen

Op dit moment biedt geen enkele partij een duidelijk overzicht van alle netwerkevenementen. Ondernemers struinen hiervoor zelf het internet en de kranten af. Dit kost veel tijd. Ondernemers lopen dus interessante evenementen mis. Daarbij hebben organisatoren moeite om alle potentiële bezoekers gericht te bereiken.

Kalender op maat

Netwerk-Kalender.nl speelt in op deze gemiste kansen. Bezoekers krijgen gratis een overzicht van alle netwerkevenementen in hun provincie, regio en/of interessegebied. Bovendien kunnen zij zich aanmelden voor hun persoonlijke kalender. Na inschrijving ontvangen zij gratis iedere twee weken per mail een overzicht van de komende relevante evenementen.

Veel publiciteit

Met Netwerk-Kalender.nl bereiken organisatoren hun doelgroep gratis en rechtstreeks. Evenementen worden ook gepubliceerd via andere online en offline media. Alle evenementen worden doorgeplaatst naar Twitter en Linkedin voor nog meer publiciteit.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Wendy Broersen:

T: 0226-317724 / 06-29252938

E: info@wennies.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*