Erwin van Houts benoemd tot General Manager bij 4IP

, , ,

Eindhoven, 24 oktober 2011

Met ingang van 1 oktober is Erwin van Houts benoemd tot General Manager bij 4IP, dé connectivity specialist binnen De Ictivity Groep. Van Houts heeft voorheen diverse management functies vervuld bij toonaangevende ICT organisaties.

4IP heeft vanuit haar strategie een sterke focus op het leveren van connectivity-diensten via haar businesspartners. Van Houts gaat zich met name richten op het verbreden en uitbreiden van het partnerkanaal. De onafhankelijke positie die 4IP durft in te nemen zorgt er voor dat de diensten van 4IP uitstekend via partners kunnen worden geleverd.

‘De bedrijfsfilosofie en de gedrevenheid van 4IP spreken mij zeer aan’ aldus van Houts. ‘4IP is nu klaar om zich nog meer te gaan focussen op indirecte dienstverlening via partners. Daar liggen voor ons de kansen op groei.’

Over 4IP BV:
4IP, als onderdeel van De Ictivity Groep, is de kennisgroep als het gaat om connectivity vraagstukken. Door de onafhankelijkheid van vendoren en passievolle IT-professionals kunnen zij binnen Nederland alle organisaties voorzien van een goed en objectief advies en professionele implementaties. 

Over Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is.

Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:

  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP high-end connectivity oplossingen

De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivitygroep.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB  EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848

e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*