Flexibel inzetbaar en internationaal kennisnetwerk voor hotelindustrie

OpenYourHotel officieel gestart met haar activiteiten vanuit Amsterdam

Amsterdam, 7 oktober 2011

OpenYourHotel is een nieuw concept op het gebied van hotel- en conceptontwikkeling en is de eerste organisatie in Europa die binnen iedere hoteldiscipline efficiënte en effectieve ondersteuning kan bieden ten tijde van de (pre)opening van nieuwe hotelprojecten. Met gebruik van vaste standaarden en procedures, die tot stand zijn gekomen door de jarenlange ervaring van de organisatie, kunnen de flexibel inzetbare hospitality professionals van OpenYourHotel ieder project gedeeltelijk of volledig begeleiden. OpenYourHotel is een initiatief van Ingmar Sloothaak (35). Na zijn afstuderen aan de Hotel Management School in Leeuwarden heeft hij diverse operationele en commerciële leidinggevende posities bekleed bij o.a. Dolce International, Bilderberg, Movenpick Hotels & Resorts en Htel Serviced Apartments.

Sloothaak over deze lancering: “Met de lancering van OpenYourHotel gaat een lang gekoesterde wens van mij in vervulling. Na het intensief begeleiden van een aantal (inter)nationale hotelopeningen en mijn laatste betrekking als General Manager van Htel, waar ik verantwoordelijk was voor de succesvolle herpositionering en concept optimalisatie, is het voor mij duidelijk geworden waar de behoeften en vooral de kansen liggen. Het is onze ervaring dat bijvoorbeeld het management team van een hotel, die de dagelijkse operatie na een opening moet aansturen, zeer gebaad is bij een team professionals om de vervolgfase manifest te maken. Ik heb daarom een zeer waardevol internationaal netwerk opgebouwd van zelfstandig opererende hospitality professionals die ieder over minimaal 15 jaar werkervaring in project management beschikken en vooruitstrevend, onderscheidend en complementair zijn in hun kerncompetenties. Daarnaast hebben zij allemaal weer een eigen goed onderhouden zakelijk netwerk wat meerwaarde brengt aan de opdrachtgevers en het OpenYourHotel concept. Mijn doelstelling is om dit kennisnetwerk internationaal verder uit te bouwen en een kwalitatieve, creatieve en innovatieve dienstverlener te zijn bij nieuwe hotelontwikkelingen”, aldus Ingmar Sloothaak.

Naast het begeleiden van nieuwe hotelontwikkelingen in binnen- en buitenland kan OpenYourHotel ook ondersteunen in interim management op het gebied van commercieel en algemeen management, het herpositioneren of optimaliseren van bestaande hotelexploitaties en adviseren in creatieve hospitality concepten voor bijvoorbeeld leegstaand vastgoed. Meer informatie over dit vernieuwende concept is te vinden op www.openyourhotel.com

– EINDE PERSBERICHT –

OpenYourHotel is een onafhankelijk en internationaal opererend kennisnetwerk van flexibel inzetbare hospitality professionals en projectontwikkelaars met een goed onderhouden eigen lokaal zakelijk netwerk binnen iedere discipline. De gedreven professionals die werkzaam zijn voor OpenYourHotel beschikken allemaal over minimaal 15 jaar werkervaring binnen de hotelindustrie of projectontwikkeling. OpenYourHotel biedt ondersteuning in hotel- en conceptontwikkeling, interieuradvies, bouwadvies en –begeleiding, preopening services, positioneringen, herpositioneringen, executive search en biedt diverse innovatieve oplossingen aan op het gebied van Human Resources en ICT. Daarnaast werkt OpenYourHotel intensief samen met een aantal strategische partners op het gebied van inkoop, hotelsoftware, training en ontwikkeling, duurzaam ondernemen, recruitment, drukwerk en printing, online marketing en distributie, facilitaire dienstverlening en communicatie advies/PR.

Voor meer informatie:
Ingmar Sloothaak, OpenYourHotel, C. Kruyswijkstraat 21, 1022 KJ Amsterdam
E-mail: i.sloothaak@openyourhotel.com, Telefoon: 020 – 771 47 25

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*