THO biedt gebruikte bureaustoelen en kantoormeubelen aan.

, ,

18-10-2011, Het gebruik van gebruikte bureaustoelen en gebruikte kantoormeubelen is een milieu verantwoorde keuze. Doordat de bureaustoelen en kantoormeubelen worden hergebruikt wordt er minder materiaal verspild. Terborgse Handelsonderneming heeft hierin een kans gezien en biedt naast nieuw kantoormeubilair, zoals vergaderstoelen en magazijnstellingen ook gebruikte kantoormeubelen en bureaustoelen aan.

Maar hoe zit dat dan met de garantie?
De producten van Terborgse Handelsonderneming staan voor kwaliteit. Dit willen ze ook garanderen door een jaar garantie te geven op al het gebruikte meubilair. Ook controleren ze of alle mechanieken en bewegende delen goed werken en wordt het gebruikte meubilair, zoals gebruikte bureaustoelen en gebruikte kantoormeubelen, grondig gereinigd voor levering. Zo komen de bestelde gebruikte kantoormeubelen en bureaustoelen als nieuw bij u aan.

Ook op de nieuwe magazijnstellingen en bijvoorbeeld vergaderstoelen wordt garantie gegeven, deze ligt wel iets anders dan bij de gebruikte kantoormeubelen. Deze garantie is een standaard fabrieksgarantie en kan variëren van 1 tot 5 jaar.

Ergonomisch

Zoals al eerder gezegd, biedt THO ook nieuw kantoormeubilair aan. Deze producten zijn ergonomisch en voldoen aan de Arbo-wet. Er zijn een aantal eisen waar de magazijn inrichting aan moet voldoen, als we kijken naar de Arbo-wet. Voor bedrijven kan het lastig zijn om deze regels goed door te voeren. Terborgse Handelsonderneming heeft hiervoor een webpagina aangemaakt om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

“Ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd.” – Aldus De Nederlandse Vereniging voor Ergonomie.

Hieronder vallen dan ook 12 punten waarmee rekening gehouden moet worden. De producten van Terborgse Handelsonderneming voldoen ook aan al deze punten.

De gebruikte kantoormeubelen en gebruikte bureaustoelen zijn een verantwoorde keuze, maar niemand zal u vreemd aankijken als u toch voor nieuwe meubelen kiest. Uiteraard ligt de keuze hiertussen volledig bij u. Voor beide soorten kunt u terecht bij Terborgse Handelsonderneming.

Terborgse Handelsonderneming

Momenteel heeft Terborgse Handelsonderneming 3 vestigingen in Nederland. De contact gegevens zijn als volgt.

Terborgse Kantoormeubelen Terborg
Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
Tel: 0315 325523

Terborgse Kantoormeubelen Huissen
Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
Tel: 026 3616843

Terborgse Kantoormeubelen Apeldoorn
Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
Tel: 055 5400133

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*