Goede resultaten in 3e kwartaal voor ICT-dienstverlener PEAK-IT

, ,

Naarden, 11 oktober 2011 – ICT-dienstverlener PEAK-IT (www.peak-it.nl) heeft het 3e kwartaal van 2011 met een goed resultaat afgesloten. In de zomermaanden zag het in Naarden gevestigde PEAK-IT een gestage groei van het aantal nieuwe opdrachten. Ook heeft PEAK-IT deze zomer twee keer een een succesvolle ICT Summerschool georganiseerd voor startende IT’ers en vonden hiermee ruim 40 ICT professionals een nieuwe functie. Met de gerealiseerde groei ligt PEAK-IT nog steeds op koers voor 2011. Al eerder gaf PEAK-IT aan dit jaar een personeelsgroei te willen realiseren.

Beste 3e kwartaal sinds 2008

“We zijn zeer trots op de behaalde resultaten in het derde kwartaal van 2011”, zegt Maarten Cobelens, algemeen directeur van PEAK-IT. “Sinds de zomer van 2008 is het derde kwartaal niet meer zo sterk geweest als dit jaar. Het is prettig om te ervaren dat opdrachtgevers PEAK-IT snel weten te vinden. Onze parate ICT-kennis, flexibele opstelling en continuïteit bezorgen ons een goede positie binnen de ICT-markt. Binnen PEAK-IT spelen wij adequaat in op signalen uit de markt, zoals PEAK-IT Applicaties waarmee we inspelen op de vraag naar applicatiebeheerders en ontwikkelaars. Ook het deze maand opgestarte PEAK-IT Experts is daar een goed voorbeeld van. Onze klanten vragen ons in toenemende mate om de algehele projectleiding op zich te nemen voor de ICT infrastructuur projecten die zij uitvoeren. Speciaal hiervoor hebben wij de PEAK-IT Experts opgezet met ervaren ICT projectleiders, infrastructuur architecten en senior engineers. Deze ICT Experts kunnen worden ingezet op verschillende opdrachten, waaronder advisering, verbeter-/verandertrajecten, migraties en senior-beheer. Wij zijn ervan overtuigd dat de PEAK-IT Experts er mede voor gaan zorgen dat we het jaar met een mooi resultaat zullen afsluiten. ”

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, Applicatiebeheer en –ontwikkeling en ICT Outsourcing. PEAK-IT  telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*