Gratis ooglaseren winnen bij Optical Express

, ,

Eindhoven, 01-10-2011. Optical Express is de marktleider op het gebied van ooglaseren in Europa en heeft op dit moment 3 ooglaserklinieken in Nederland. Wereldwijd heeft Optical Express meer dan een miljoen ooglaserbehandelingen gedaan.

Win een gratis ooglaserbehandeling

Iedereen die bij Optical Express een ooglaser behandeling boekt maakt kans op een gratis ooglaserbehandeling. De trekking is maandelijks waarna de winnaar bekent wordt gemaakt. Patienten die al een behandeling hebben gehad die winnen krijgen het betaald bedrag terug.

Optical Express doet deze actie maandelijks en de actie loopt al een aantal jaar waardoor vele patienten gelukkig zijn gemaakt met een gratis ooglaserbehandeling. Velen hebben dan ook positieve ooglaser ervaringen. Ooglaseren is veilig en het succespercentage van Optical Express is industrie leidend. 99% van de patienten van Optical Express zien na behandeling 100%.

Ooglaser behandelingen

Optical Express heeft jaren lang ervaring met een groot aantal uiteenlopende ooglaser technieken. Optical Express is een innovator op het gebied van ooglaseren en blijft altijd streven naar betere manieren van ooglaseren. Optical Express heeft meer dan 1 miljoen euro geïnvesteerd in de ooglaser technologie in alle klinieken. Ooglaser behandelingen van Optical Express lopen uiteen van:

  • LASIK ooglaserbehandeling,
  • LASEK ooglaserbehandeling,
  • Advanced CustomVue Wavefront,
  • IntraLase Procedure
  • en meerdere alternatieve procedures.
Zoals blijkt heeft Optical Express ervaring met een groot aantal uiteenlopende ooglaser technieken om slechtziende mensen van de beste ooglaserbehandeling te voorzien.

Ooglaserklinieken Nederland

Momenteel heeft Optical Express 3 ooglaserklinieken in Nederland. De contact gegevens zijn als volgt.

Ooglaserkliniek Amsterdam
Optical Express Amsterdam
Beethovenstraat 96
1077 JN Amsterdam
Tel: 0800 22 22 100

Ooglaserkliniek Den Haag
Optical Express Den Haag
Fluwelen Burgwal 54
2511 CJ Den Haag
Tel: 0800 22 22 100

Ooglaserkliniek Eindhoven
Optical Express Eindhoven
Sint Jorislaan 138
5611 PP Eindhoven
Tel: 0800 22 22 100

Meer over ooglasertechnologie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*