Grootkeukenapparatuur ’t Veld Noord-Holland

Zaandam, 14 oktober 2011. Het online veilinghuis Veilingwinnaar zoekt het ditmaal dichtbij. In ’t Veld (tussen Alkmaar en Schagen) origaniseren wij een horeca veiling. Veel kosten kunnen bespaard worden door het gebruik van de juiste inkoop mogelijkheden.

Zo heeft een groothandel in horeca apparatuur in ‘t Veld besloten vanwege een overschot aan apparatuur deze goedkoop aan te bieden via Veilingwinnaar. De verschillende horeca apparaten worden in opdracht van deze groothandel vanuit ‘t Veld geveild.

Het grote voordeel van een veiling is dat u voor weinig iets kunt bemachtigen en liggen de prijzen vele malen lager dan de marktwaarde. Op deze veiling kunt u het volgende aantreffen; Friteuses, koelvitrines, doorschuifvaatwasser, braadslede, bakplaten, grills en meer.

Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen zich gratis inschrijven op de site om mee te kunnen bieden. De veiling is op 12  oktober van start gegaan en is te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 20 oktober om 16.00 uur loopt de veiling af en worden de winnaars van de veiling bekend. De kavels kunnen op afspraak bezichtigd worden op de locatie. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Veilingwinnaar veilingen.

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*