Het online maken van geboortekaartjes

,

Het maken en versturen van kaartjes met een eigen foto wordt steeds vaker gedaan. Ook jonge ouders lopen mee in deze trend en gaan naar internet voor het maken van persoonlijke geboortekaartjes. Een ervaren website als Baby-cards.nl heeft een ludieke kaartjesmaker waarmee snel en eenvoudig een prachtig kaartje bedacht en ontworpen kan worden. Jonge of aanstaande ouders maken er graag gebruik van.

baby-cards.nl

Origineel geboortekaartje met een foto

Conceptkaart
Ouders gaan naar de website van Baby-cards.nl wanneer het hen uitkomt en werken regelmatig aan het conceptkaartje totdat ze besluiten, voor of na de geboorte, de kaartjes daadwerkelijk te bestellen. Bestellen voor de geboorte kan maar sommige ouders wachten er liever mee tot na de geboorte. Anderen willen al heel vroeg in de eerste maanden van de zwangerschap het kaartje gereed maken en zetten hun ontwerp klaar voor de druk.

Baby is geboren
Zodra de baby geboren is, wordt het kaartje online op de website van Baby-cards.nl compleet gemaakt met de geboortegegevens: geboortedatum, naam, lengte en gewicht. De pasgenomen foto kan op dat moment op het geboortekaartje worden geplaatst. En drukken maar. Baby-cards.nl drukt en levert op werkdagen.

Is vader net zo creatief als moeder?
Ja, Baby-cards.nl denkt van wel. Beide ouders zijn actief betrokken bij het zoeken naar dat ene leuke geboortekaartje dat bij hen past. De een is wat handiger met het bewerken van foto’s en de ander weet beter een mooie geboortetekst te bedenken. Een geboortekaartje maken is vaak een gezamenlijk project omdat het zo belangrijk en leuk is om naaste familie en vrienden te verrassen met een uniek zelf ontwerpen kaart.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*