Hostnet behaalt 1/2 miljoen domeinnaamregistraties

Donderdag, 20-10-2011, heeft domeinaanbieder en hostingprovider Hostnet de 500.000ste domeinnaam geregistreerd voor een van haar klanten. Daarmee is Hostnet in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van domeinregistraties.

Stijging domeinnamen
Harold Douwes, directeur van Hostnet, is trots op een half miljoen domeinnaamregistraties: ‘De afgelopen jaren zien we een enorme groei van het aantal geregistreerde domeinnamen. Steeds meer mensen weten Hostnet te vinden voor het registreren van hun domein. Klanten geven aan dat ze voor Hostnet kiezen vanwege onze uitstekende service en de brede keuze aan domeinextensies.’

Populariteit .nl domeinnaam
Al jaren is het Nederlandse .nl domein de snelst groeiende domeinextensie van Nederland. Dat is terug te zien aan de cijfers van de afgelopen jaren. Afgelopen juni meldde Hostnet al op haar website dat ze als eerste hostingprovider 300.000 .nl domeinen [www.hostnet.nl/300000-nl-domeinnamen] wist te registreren. Deze trend lijkt zich voort te zetten. En dat geldt niet alleen voor de .nl domeinnaam, bij andere domeinen is ook sprake van een flinke groei.

Assortiment domeinen
Er worden wereldwijd veel domeinen uitgegeven. Hostnet heeft het afgelopen jaar haar assortiment van domeinen flink uitgebreid, omdat de vraag naar specifieke domeinnamen toenam. Voor mobiele websites is .mobi bijvoorbeeld een veelgevraagde domeinextensie en voor vacaturewebsites is de .jobs domeinnaam steeds meer in trek. Hostnet biedt nu alle domeinnamen aan die over de hele wereld kunnen worden geregistreerd.

Over Hostnet
Hostingprovider en domeinnaamaanbieder Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistraties, e-mailpakketen, webhosting, virtual private servers (VPS) en dedicated servers worden aangeboden aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt. In ruim 12 jaar dat Hostnet bestaat, heeft zij meer dan 500.000 domeinnamen voor 150.000 klanten geregistreerd. Deze groei is met name te danken aan de volgende 3 pijlers: service, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. De ervaren medewerkers van Hostnet zijn 7 dagen per week bereikbaar per telefoon en e-mail, waarbij gerichte service en goed advies hoog in het vaandel staan. Daarnaast worden alle aangeboden diensten ondergebracht op een goed beveiligd datacenter, zodat websites en applicaties op een betrouwbare plek worden gehost.

Hostnet is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit meer dan 50 medewerkers. Meer informatie over Hostnet en haar diensten is terug te lezen op: www.hostnet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*