http://www.persbericht.nu/pid-stop-lanceert-nieuwe-dienst-voor-online-reviews-van-ict-projectplannen/

PID-STOP, een samenwerkend netwerk van ICT-projectmanagement specialisten, introduceert vandaag een onafhankelijke en objectieve nieuwe dienst die kwalitatieve reviews van ICT-projectplannen aanbiedt via een internetportaal. De reviews van PID-STOP bieden bedrijven een efficiënt en betrouwbaar controlemiddel dat de kwaliteit en volledigheid van projectplannen verbetert, voordat projecten van start gaan.

Niet alle ICT-projecten worden succesvol afgerond. Een van de redenen hiervoor is dat de inhoud van projectplannen vooraf onvoldoende beoordeeld wordt. Bij het maken van een projectplan moet aan veel aspecten gedacht worden. Om bedrijven hiermee te helpen biedt PID-STOP een snelle, volledige en kwalitatieve review van het projectplan. Deze wordt voor een vaste prijs en binnen een vastgestelde termijn, op basis van een standaardtraject uitgevoerd door ervaren ICT-projectmanagers. Een review van PID-STOP is objectief, onafhankelijk en kritisch. Dat maakt de kans van slagen bij het uitvoeren van het project een stuk groter. En het verhoogt het rendement van het project en verlaagt de uiteindelijke projectkosten.

PID-STOP is een webgebaseerde oplossing voor reviews van projectplannen. Opdrachtgevers en reviewers wisselen via een internetportaal projectplannen en rapporten uit. Opdrachtgevers kunnen hun projectplan eenvoudig uploaden op de beveiligde website. Dat maakt de dienst uitermate laagdrempelig en betrouwbaar, want het zorgt ervoor dat de concentratie ligt bij de beoordeling van het plan, niet bij het onderhouden van een relatie. Hierdoor zullen de reviews altijd onafhankelijk, objectief, oprecht en openhartig zijn.

Gerard van der Hoorn is samen met Tony Hendriks medeoprichter en directeur van PID-STOP. Beiden hebben een grote ervaring op het gebied van projectmanagement, opgedaan bij verschillende organisaties. Van der Hoorn: “Bedrijven die een projectplan willen laten beoordelen hadden tot voor kort twee keuzes. Of er werd een review gedaan door een extern consultancybedrijf, dat vaak omslachtig, tijdrovend en kostbaar is. Of het projectplan werd intern wel bekeken, maar niet volgens een diepgaand en analytisch standaardtraject. Wij bieden kleine en grote bedrijven een betaalbare en snelle review die door meerdere ervaren projectmanagers, en volgens een gestructureerd proces, uitgevoerd wordt.” Hendriks voegt toe: “Dit is erg belangrijkheid, want daarmee komen eventuele verbeterpunten van het plan aan het licht voordat de eerste spade in de grond gaat. Waardoor de kans op uiteindelijk succes van het project vele malen wordt vergroot.”

Over PID-STOP
PID-STOP is een onafhankelijke en objectieve dienstverlener die kwalitatieve reviews van ICT-projectplannen aanbiedt via een internetportaal. PID-STOP zet de kennis, ervaring en expertise van een netwerk van projectspecialisten in voor het maken van een snelle, volledige en kwalitatieve review van projectplannen. Het kritische oordeel over de ICT-plannen maken het uitvoeren van het project efficiënter en doeltreffend. Een review van PID-STOP verhoogt het rendement van projecten en verlaagt de uiteindelijke projectkosten bij grote en kleine ondernemingen. Kijk voor meer informatie op http://pid-stop.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*