Huiswerkinstituut juffrouwjulia BV krijgt nieuwe directeur

Amersfoort, oktober 2011, Maartje de Boer wordt de nieuwe directeur van juffrouwjulia.

Maartje de Boer is sinds januari 2006 werkzaam bij juffrouwjulia. Zij is begonnen als vestigingscoördinator van de eerste vestiging van juffrouwjulia. Inmiddels is Maartje Hoofd Coördinatie & Kwaliteit en geeft zij leiding aan alle acht vestigingen van juffrouwjulia. Maartje gaat zich, als algemeen directeur, richten op verdere groei van de organisatie en het ontwikkelen van nieuwe producten. Een nieuw Hoofd Coördinatie en Kwaliteit wordt nu gezocht.

Maartje, mede-eigenaar, volgt Pauline Rengers als algemeen directeur op. Pauline Rengers blijft verantwoordelijk voor de financiën van de organisatie.

Pauline Rengers, oprichter en eigenaar van Juffrouwjulia; “Ik ben zeer verheugd dat Maartje mij als directeur gaat opvolgen. Juffrouwjulia heeft de ambitie om verder te groeien en ik heb er alle vertrouwen in dat Maartje deze verdere groei gaat realiseren.” 

Maartje de Boer; “Ik zie erg uit naar mijn nieuwe functie. Juffrouwjulia heeft alles in huis om aan de toenemende vraag van huiswerkbegeleiding en bijles te voldoen.”

Juffrouwjulia is opgericht in 2004 en biedt brugklastraining, huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding, bijles en coaching aan middelbare scholieren en leerlingen van groep 7 en 8. Juffrouwjulia heeft vestigingen in Amersfoort, Assen, Culemborg, Haarlem, Harderwijk, Hilversum en Nijkerk en heeft ruim 90 medewerkers in dienst. Juffrouwjulia is aangesloten bij de LVSI, het kwaliteitskeurmerk voor studiebegeleiding.

In het schooljaar 2010-2011 heeft 93% van de leerlingen bij juffrouwjulia beter leren plannen en 93% van de ouders geeft aan dat hun kind bij juffrouwjulia de persoonlijke aandacht krijgt die het nodig heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*