ICS International genomineerd voor MVO-award

, ,

ICS International is genomineerd voor de MVO-award van de Gemeente Dordrecht. Steun ons door te stemmen!

De Campagne Fairtrade Gemeente Dordrecht heeft het initiatief genomen tot het toekennen van de MVO-award Dordrecht 2011. Twaalf bedrijven zijn voorgedragen, waaruit drie finalisten met een filmpje worden gepresenteerd op de website www.dordtduurzaam.nl.

ICS International is blij verrast met het bericht dat ze de finale bereikt hebben. De strijd om de MVO award is nu dan ook volledig losgebarsten. Het bedrijf met de meeste stemmen krijgt de eervolle prijs uitgereikt op 3 november.  “Het winnen van de award zou een mooie kroon op ons werk zijn”.

Over ICS en MVO, Drechtwerk facilitair

Drechtwerk verkleint de stap voor mensen die een beperking hebben of langdurig werkloos zijn naar de reguliere arbeidsmarkt.  ICS werkt al vele jaren samen met Drechtwerk op velerlei gebied. De medewerkers van Drechtwerk verzorgen de planten op de kantoren, ze regelen de schoonmaakwerkzaamheden, zorgen voor de bedrijfskleding en worden ingeschakeld voor projecten. Ook zijn er een aantal Drechtwerk medewerkers gedetacheerd als productiemedewerker en zijn er een aantal ook bij ons in dienst getreden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*