Inkoopseizoen in de horeca is van start.

Zaandam, 6 oktober 2011. Nu het zomerseizoen is afgelopen willen de meeste partycentra en/of catering horeca ondernemers hun apparatuur vernieuwen, aanpassen of zelfs uitbreiden. Veel kosten kunnen bespaard worden door het gebruik van de juiste inkoop mogelijkheden.

Zo heeft een groothandel in horeca apparatuur te Amsterdam besloten vanwege een overschot aan apparatuur deze goedkoop aan te bieden via Veilingwinnaar. De verschillende horeca apparaten worden in opdracht van deze groothandel vanuit Amsterdam geveild.

Het grote voordeel voor u als horeca ondernemer is dat u voor zeer weinig, als voorbeeld, een steamer kunt kopen en u bepaald zelf voor hoeveel u deze steamer wilt kopen. Zo kan het dus zijn dat u voor de openingsprijs een kavel kan kopen, deze liggen vele malen lager dan de marktwaarde.

Op 6 oktober 2011 start deze veiling vanuit Amsterdam. Hier kunt u het volgende aantreffen; Leventi/Rational steamers, Jukebox Wurlitzer, decoratie, ovens, Coco Cola drankkoelingen en nog veel meer.

Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen zich gratis inschrijven op de site om mee te kunnen bieden. De veiling gaat op 6  oktober van start maar is al te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 13 oktober om 16.30 uur zijn de winnaars van de veiling bekend. De kavels kunnen op afspraak bezichtigd worden op de locatie. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Veilingwinnaar veilingen.

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*