Invito komt met verrassende collectie

Invito is een jong, en opvallend schoenenmerk dat meer dan veertig vestingen in Nederland telt. Niet alleen de winkels zijn zeer verassend hip en modern ingericht, maar ook de heren en dames collectie schoenen zijn zeer verrassend. Ontwerpen en merken worden eerst kritisch bekeken voordat ze in de winkels komen te liggen. Daarom vind je bij Invito ook veel prachtige kwaliteitsschoenen.
Nu de winter weer in aankomst is, kunnen we weer voor de schoenen op koopjesjacht gaan. Zowel op de site van Intreza.nl  als invito staan weer een prachtige collecties die met veel zorg zijn samengesteld. De collectie van dit jaar bestaat voornamelijk uit laarzen, pumps, sleehakken, schoenen met- of zonder hak, maar er zijn ook een tal van lage modellen te vinden.
Naast de vele soorten schoenen die Invito aanbiedt zijn in het bijzonder zeer veel verschillende laarzen te vinden. Laarzen zijn weer zeer populair. de hoge laars is dit seizoen minder in trek, maar wordt nog steeds vaak verkocht. Vooral degene die een leuke print of ander ontwerp hebben zijn niet aan te slepen. Laarzen met veters worden vele weer in tijdens de winter van 2011-2012,
Wie niet van laarzen houdt, maar toch graag warme voeten heeft, kan kiezen uit het ruime assortiment van enkellaarzen. Ook deze zijn weer helemaal in. Ook de Sleehakken zijn een hele rage aan het worden.
Kortom de schoenen van Invito voor winter 2011-2012 zijn helemaal “hot” maar dat is tijdens de kille winter- en herfstmaanden geen overbodige luxe .

Invito is een jong, en opvallend schoenenmerk dat meer dan veertig vestingen in Nederland telt. Niet alleen de winkels zijn zeer verassend hip en modern ingericht, maar ook de heren en dames collectie schoenen zijn zeer verrassend. Ontwerpen en merken worden eerst kritisch bekeken voordat ze in de winkels komen te liggen. Daarom vind je bij Invito ook veel prachtige kwaliteitsschoenen.
Nu de winter weer in aankomst is, kunnen we weer voor de schoenen op koopjesjacht gaan. Zowel op de site van Intreza.nl als invito staan weer een prachtige collecties die met veel zorg zijn samengesteld. De collectie van dit jaar bestaat voornamelijk uit laarzen, pumps, sleehakken, schoenen met- of zonder hak, maar er zijn ook een tal van lage modellen te vinden.
Naast de vele soorten schoenen die Invito aanbiedt zijn in het bijzonder zeer veel verschillende laarzen te vinden. Laarzen zijn weer zeer populair. de hoge laars is dit seizoen minder in trek, maar wordt nog steeds vaak verkocht. Vooral degene die een leuke print of ander ontwerp hebben zijn niet aan te slepen. Laarzen met veters worden vele weer in tijdens de winter van 2011-2012, Wie niet van laarzen houdt, maar toch graag warme voeten heeft, kan kiezen uit het ruime assortiment van enkellaarzen. Ook deze zijn weer helemaal in. Ook de Sleehakken zijn een hele rage aan het worden. Kortom de schoenen van Invito voor winter 2011-2012 zijn helemaal “hot” maar dat is tijdens de kille winter- en herfstmaanden geen overbodige luxe .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*