Inzamelaars van Retourette geven € 509,55,- aan het goede doel!

Na een half jaar gesteund te zijn door Agrimarkt bezoekers mochten stichting Best Buddies en de Dierenambulance de mooie bedragen in ontvangst nemen. Richard Ouweneel overhandigde de cheques namens Retourette en Agrimarkt Middelharnis.

De goede doelen!
Naast de statiegeldautomaat is het mogelijk om uw statiegeldbon te doneren aan het goede doel. Best Buddies en de Dierenambulance willen iedereen bedanken voor hun bijdrage. Best Buddies mocht €247,20 en de Dierenambulance € 262,35 in ontvangst nemen.
Namens Best Buddies waren v.l.n.r. Sabina Groeneveld (voorzitter), Léonie van der Spaan (regiocoördinator) en Michael de Boer (ambassadeur) aanwezig.

“We zijn enorm blij, dit kunnen we heel goed gebruiken! We hebben in Middelharnis 15 buddykoppels. We zullen het geld gebruiken voor groepsactiviteiten, presentaties op scholen en begeleiding van studenten die meedoen met Best Buddies. Best Buddies is een vriendschapsprogramma waarbij we studenten één op één koppelen aan iemand met een licht verstandelijke beperking om ervoor te zorgen dat mensen met een licht verstandelijke beperking uit hun sociale isolement komen.”
Piet de Jong (rechts) is chauffeur bij de dierenambulance in Spijkenisse en al 12 jaar vrijwilliger. “Hartstikke fijn dat we dit hebben gekregen daar kunnen veel mee doen. We doen alles vrijwillig en we hebben geen sponsoren. We hebben nu echt wel kleding nodig voor de vrijwilligers.”

U kunt goede doelen blijven steunen bij Agrimarkt Middelharnis. Er zijn weer twee mooie doelen waaraan u uw bon kunt doneren
Retourette is een inzamelpunt voor al het klein huishoudelijk afval. Recycle al uw klein huishoudelijk afval gemakkelijk in een keer milieuvriendelijk en gratis. Met het inzamelen van uw afval helpt u niet alleen mee aan een duurzame omgeving maar steunt u ook nog eens het goede doel!
Kijk voor meer informatie over Retourette op www.retourette.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*