Kip opent kaartenwinkel

Onder luid applaus is afgelopen zaterdag het nieuwe kaartenmerk ‘Kaartje of Kip’ gelanceerd. Oprichtster en creatief brein Karin Pracht greep haar 30ste verjaardag aan om haar nieuwe webshop kaartjeofkip.nl te openen. Nadat alle 50 gasten een route moesten afleggen langs alle geboorte- trouw-, wens- en kerstkaarten die het kaartenmerk aanbiedt, werd met een druk op de knop het digitale lint van kaartjeofkip.nl doorgeknipt!

Karin – door familie Kaartje en door vrienden Kip genoemd – denkt dat haar webshop een succes zal worden omdat Kaartje of Kip echt persoonlijk is. Bij Kaartje of Kip is het niet alleen mogelijk om een eigen foto in de ontwerpen te laten plaatsen. Ook kan men er voor kiezen om een naam of een gedichtje in eigen handschrift in het ontwerp te laten verwerken.

De eerste reacties op de webshop waren lovend. Een groot pluspunt vonden de gasten dat de website gebruiksvriendelijk is en dat alles gratis wordt verzonden. Maar het mooiste vond iedereen uiteindelijk toch de fraaie, eigenzinnige prenten die pronken op de kaarten. Om zwanger voor te worden riep één van de aanwezige gasten uitbundig!

Kaartjeofkip.nl is vanaf 15 oktober 2011 geopend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*