Nieuw gevestigd: iClean Carwash Deventer

Deventer – iClean Carwash Deventer wordt geopend op 22 oktober en is gevestigd aan de Rostockstaat 2 op het industrieterrein Kloosterlanden. Wat maakt iClean Carwash Deventer zo uniek?
‘iClean Carwash Deventer wordt, met een wasstraatlengte van 45 meter, een poetsstraat van 20 meter, een DogWash, 4 zelfbedienings wasboxen en 26 stofzuigerplekken, één van de modernste wasstraten van het land, dit in combinatie met de persoonlijke benadering, service en kwaliteit, maakt dit concept uniek’ zegt filiaalmanager Wesley Rouwenhorst.
Door de snelle afhandeling zijn er amper wachttijden. ’Dat betekent niet dat er weinig aandacht is’, aldus Wesley. ‘De auto gaat eerst door de afkoelboog en de innevelboog waarna de chemie direct aan het werk kan om het vuil los te weken. Er wordt gecontroleerd of er vuil is achter gebleven. We voldoen aan alle milieueisen en we zorgen ervoor dat ook de omgeving netjes en schoon is. Het is een visitekaartje voor ons bedrijf, we hebben dan ook het Keurmerk Groene Carwash!
iClean Carwash Deventer is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00-18:00 uur en zondag van 10:00-16:00 uur. Voor meer informatie over de wasstraat: www.icleandeventer.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*