Online afvallen trend

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 50 procent van de vrouwen met een overgewicht, extra motivatie krijgt voor online afvallen of afslanken online wanneer zij geconfronteerd worden met een vriendin met hetzelfde probleem. Het onderzoek geeft verder aan dat de vrouwen die gemotiveerd raken om af te vallen geen steun behoeven van hun vriendinnen. Voor steun kijken de vrouwen veel eerder naar hun partner of zogenaamde mede afvallers.

Het onderzoek is middels een enquête uitgevoerd onder 340 vrouwen, waaruit 67 % aangeeft last van overgewicht te hebben. Ze geven allemaal aan een of meerdere vriendinnen te hebben met last van overgewicht. Verder hebben de ondervraagde vrouwen aangegeven dat 40 % van hen zich zorgen maakt over de gezondheid van hun vriendinnen welke last hebben van overgewicht. Echter geeft deze laatste groep vrouwen aan deze bewuste vriendinnen met overgewicht er niet op aan te spreken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*