3 Optical Express ooglaserklinieken in Nederland

Eindhoven 27-10-2011. Optical Express is wereldwijd bekend als de nummer 1 in laserbehandeling ogen. De ooglaserkliniek is een oog laser innovator en heeft wereldwijd ruim 300 miljoen geïnvesteerd in ooglaseren. Niet alleen in de eigen ooglaserklinieken, maar ook in ooglaserbehandeling innovatie waardoor de laserindustrie blijft groeien in kennis en technologie. Zo is Optical Express als snel de leider geworden op het gebied van ooglaseren.

Scherp geprijsde ooglaserbehandelingen

Bij de ooglaserklinieken van Optical Express kunt u een ooglaser behandeling krijgen voor een lage prijs. Optical Express wilt ooglaseren voor iedereen betaalbaar maken. Optical Express is de nr. 1 ooglaserkliniek in de wereld en daarom profiteren de ooglaserklinieken van schaalvoordeel. De besparing wordt uiteraard doorgerekend naar de klant. Zo krijgt u beschikking tot de hoogste kwaliteit ooglasertechniek en specialisten voor een scherpe prijs. Bovendien hebben de ooglaserklinieken eigen laser getrainde optometristen en oogartsen in dienst. Dat betekent dat u niet naar anderen doorverwezen hoeft te worden. Alle kennis is dus in huis en direct beschikbaar wat voor velen de reden is om Optical Express in vertrouwen te nemen voor het laseren van hun kostbare ogen.

Het is uiterst belangrijk om de beste ooglaser resultaten te verzekeren. Daarom doet Optical Express een vooronderzoek bij elk persoon die geïnteresseerd is in een ooglaserbehandeling. De ooglaserklinieken helpen de meeste mensen vanaf 18 jaar en ouder. Daarnaast is er een extra eis en dat inhoud dat een persoon voor zeker 12 maanden een stabiele oogsterkte moet hebben. U word dus vooraf geadviseerd en er word zorgvuldig gekeken of u wel geschikt bent voor een ooglaserbehandeling. Kwaliteit en zekerheid staat bi j Optical Express altijd voorop.

3 Optical Express Ooglaserklinieken

Nederland heeft 3 ooglaserklinieken van Optical Express. De ooglaserklinieken bevinden zich in Eindhoven, Den Haag en ook Amsterdam heeft een Optical Express ooglaserkliniek.

Om langs te komen of contact op te nemen voor een quick-scan kunt u de volgend gegevens gebruiken.

Ooglaseren Amsterdam
Optical Express Amsterdam
Beethovenstraat 96
1077 JN Amsterdam
Tel: 0800 22 22 100

Ooglaseren Den Haag
Optical Express Den Haag
Fluwelen Burgwal 54
2511 CJ Den Haag
Tel: 0800 22 22 100

Ooglaserkliniek Eindhoven
Optical Express Eindhoven
Sint Jorislaan 138
5611 PP Eindhoven
Tel: 0800 22 22 100

Zo is er dus altijd een ooglaserkliniek bij u in de buurt. Voor persoonlijke informatie kunt u bij Optical Express een quick-scan of vooronderzoek doen. U kunt dan vragen stellen en er wordt gekeken welke ooglaserbehandeling het best past bij uw ogen. Zo kunt u al uw vragen stellen aan een specialist en weet u vooraf waar u aan toe bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*