Relatiegeschenken aanbieding van de maand Oktober: A4 Schrijfmap met logo

, , , ,

Het is oktober, de herfst begint nu definitief door te breken en voor je het weet zit je weer aan de oliebollen. Dit is natuurlijk ook weer dé periode van relatiegeschenken en meer specifiek de Eindejaarsgeschenk. Je kan er niet vroeg genoeg over nadenken, zeker niet met onderstaande aanbieding in het achterhoofd.

Relatiegeschenken oktober aanbieding: schrijfmap met logo

Schrijfmap met Logo40% korting op de A4 schrijfmap Silver
Van € 13,55 nu al vanaf € 8,13 per stuk

*Actie is geldig t/m 31 oktober 2011 en zolang de voorraad strekt.

Dit is een perfect relatiegeschenk dat dienst kan doen als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Een mooie, luxe eyecatcher op ieder bureau. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw logo er netjes opkomt zodat alle relaties de schrijfmap aan uw naam/logo koppelt.

Het tarief per stuk is inclusief het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur op de voorzijde onderaan de schrijfmap. De kunstlederen schrijfmap heeft een ritssluiting en een groot insteekvak aan de buitenkant.

Aan de binnenzijde van de schrijfmap kan u heel wat documenten kwijt in een groot insteekvak en ritsvak. Ook zitten er in de schrijfmap 6 creditcardvakken, een visitekaartvakje, penlus en een apart vakje voor eventueel een bankpas.

Het zilverkleurige deel aan de voorkant van de schrijfmap geeft een eigentijds design aan de map waardoor hij zeker opvalt op ieder bureau. Een geschenk wat zeker gewaardeerd wordt. De schrijfmap is leverbaar in de kleur zwart en wordt per stuk verpakt in een doos.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*