Sinterklaas komt aan op Abel Tasman van NAUPAR

Lelystad, 31 oktober 2011 – Op zaterdag 12 november is het weer zo ver, dan komt Sinterklaas samen met zijn pieten aan in de Bataviahaven van Lelystad. Aan boord van de Abel Tasman van NAUPAR, die voor de gelegenheid dienst doet als pakjesboot, zal hij rond 11.00 uur aankomen. In de haven worden de Sint en zijn pieten door burgermeester mw. M. Horselenberg feestelijk verwelkomd.

Druk programma voor de Sint
Nadat Sint Nicolaas en zijn knechten zijn aangekomen in de haven vertrekken zij naar het Stadshart, waar hij om 13.30 uur op het plein bij de Rabobank bij het busstation aankomt. Sint Nicolaas maakt via de Promesse een wandeling richting de Jumbo om vervolgens via de Wissel richting de Albert Heijn te gaan. Daarna zal Sint Nicolaas via het Stadhuisplein en de Kroonpassage weer terug keren naar de bus om te vertrekken naar het Agora-theater, waar hij om 14.30 uur aankomt. Hier zal de Sint een bezoek brengen aan het ‘Feest van Sinterklaas’.

Sint op Abel Tasman
Ook dit jaar komt de Sint weer aan op één van de traditionele zeilschepen van NAUPAR. Omdat Pakjesboot 12 niet beschikbaar was, zal de barkentijn Abel Tasman met schipper Gerhard Veldhuizen aan het roer, Sinterklaas en zijn pieten naar Lelystad brengen. Op deze indrukwekkende verschijning komt de Sint in ieder geval in stijl aan!

NAUPAR| nautische partners.
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in groepsvakanties en toerisme. NAUPAR is specialist op schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, feesten en partijen. NAUPAR heeft 11 thuishavens en een ongeëvenaarde verscheidenheid aan unieke, traditionele zeilschepen. Exclusief bij Nederland kunt u elkaar midden op het water, onder volle zeilen het Ja-woord geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*