Start je klusbedrijf informatie avond!

Barneveld – 14 november aanstaande organiseert De Klussenier een informatie avond in Zwolle. Deze avond is primair bestemd voor mensen die hun eigen klussenbedrijf willen starten of hier wel eens over nagedacht hebben. Hieronder vallen ook werklozen of dreigend werklozen.

 

Teruglopende verhuizingen? Een gouden kans!

Voor mensen die willen verhuizen wordt het steeds moeilijker een hypotheek te krijgen. Logischerwijs is het aantal verhuizingen afgelopen jaren gedaald. Het stagneren van de nieuwbouw is grotendeels hieraan te wijten. Wat is de reactie op deze stagnatie? Verbouwen! Een huizenbezitter kiest ervoor zijn huidige woning op waarde te houden. Dit doet zij door middel van onderhoud in de vorm van verbouwing, aanbouw, installaties etc.

Het merk De Klussenier

De merknaam De Klussenier bestaat al sinds 1996. In 2008 is de slogan ‘vertrouwd verbouwen’ gelanceerd. Hiermee geeft de franchisegever aan dat De Klussenier een veelzijdig vakman is. Een Klussenier is beschikbaar voor alle grote klussen in en rondom het huis. Ook voor de kleine klussen is hij beschikbaar. Van het installeren van een complete badkamer tot het repareren van een lekkende kraan. Onderhand heeft het merk al meer dan 200 uithangborden. Deze Klusseniers zijn door heel Nederland te vinden, te herkennen aan de klusseniers-bus.

Profiel Klussenier

Veelzijdig vakmanschap is een vereiste. Daarnaast zijn er nog enkele aspecten die terugkomen in het profiel van een stereotype Klussenier. Zo heeft hij meerjarige ervaring in de bouw en is een samenwerker.

Hoe kan De Klussenier helpen bij de start van een eigen klusbedrijf?

Het merk brengt al veel voordelen met zich mee. Daarnaast heeft de franchisegever nog vele ‘gereedschappen’ om een franchisenemer succesvol te maken:

  • Ondernemerstraining
  • Ondernemingsplan
  • Ondersteuning in de marketing, calculatie en offertes
  • Meerdere partners voor extra trainingen, lease, administratie, inkoop

 

Informatie avond

De informatie avond staat in het teken van extra informatie rondom succesvol ondernemen en de ondersteuning die het merk daarbij biedt. Geef je gratis en vrijblijvend op! Dit kan bij Wim Vreugdenhil. Bel naar het Klushuis op het nummer: 0342 – 84 97 97. Voor meer informatie kijk op: www.eigenbedrijf.klussenier.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*