Succesvol een partner via relatiebureau

Volgens het CBS is het aantal koppels dat uitgehuwelijkt wordt, gedaald van 1 naar 0 procent. We willen hedentendage steeds meer zelf bepalen met wie we de rest van ons leven gaan delen, maar in de tussentijd laten we dat toch maar steeds over aan een relatiebureau, datingsite of we kiezen voor relatiebemiddeling.

Alleenstaanden zijn steeds meer gaan daten via internet blijkt uit recente cijfers van het CBS. Ook zijn er cijfers bekend over waar Nederlanders hun partner tegenkomen. Voor 2000 bestond daten via internet geeneens, tegenwoordig leert maar liefst negen procent elkaar kennen via het internet. Modern met een ouderwetse tint, want een relatiebemiddelingsbureau of een datingsite neemt simpelweg de rol van een tante of vriendin over die iemand probeert te koppelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*