Wintersport Frankrijk: Veel sneeuw verwacht

Wintersport liefhebbers kunnen alvast beginnen met de voorbereidingen van hun wintersport vakantie. De hoge temperaturen van meer dan twintig graden in bepaalde skigebieden zijn al voorbij. Dat het in september en oktober in deze gebieden zo warm was, is tientallen jaren geleden het geval geweest.

Bepaalde wintersportgebieden verwachten eind deze week heel veel sneeuwval en zeer lage temperaturen. Mensen die van wintersport houden kunnen beginnen met het reserveren van een wintersport chalet voor een wintersport Frankrijk. Komend weekend zullen de temperaturen flink dalen en gaat het vooral boven de duizend meter flink sneeuwen. Dit is ook goed nieuws voor gletsjer gebieden die volgende week officieel het winterseizoen in gaan.

Ook andere skigebieden in Europa zoals de Franse, Zwitserse en Beierse Alpen verwachten de komende tijd veel sneeuw en daarmee dus veel wintersporters.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*