‘iDEALR.nl – MijnStadsDeal’: ideale weg naar dagelijks voordeel in eigen stad

iDEALR.nl – MijnStadsDeal heeft op de 11e van de 11e 2011 om 11:11u haar nieuwe website officieel gelanceerd. Voor wie die éne ideale aanbieding niet wil missen, maar geen zin heeft om tientallen internetsites en nieuwsbrieven in de gaten te houden, neemt deze site dat werk uit handen. www.iDEALR.nl biedt dagelijks een overzicht van alle deals per stad. Bovendien geeft de site een compleet overzicht van online landelijke aanbiedingen en kortingscodes. De kortingen bedragen vaak meer dan 50% tot 90%.

Recentelijk is een explosieve groei onstaan van dagaanbiedingen, groepskortingen, weekendknallers, kortingscodes en andere deals. Vaak kunnen hiermee aantrekkelijke kortingen worden verkregen. Volgens iDEALR.nl speelt de website in op de behoefte om makkelijk en snel een overzicht te hebben van al deze deals zonder alle aanbieders afzonderlijk te moeten bezoeken. De site voegt daar het concept ‘MijnStadsDeal’ aan toe waarbij de bezoeker in één oogopslag alle aanbiedingen in zijn of haar stad en omgeving te zien krijgt. iDEALR verzamelt aanbiedingen voor tientallen steden in héél Nederland; van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Arnhem.

iDEALR.nl – MijnStadsDeal zoekt dagelijks zo’n 100 sites af naar interessante deals. Bijna als vanzelfsprekend toont de site de deals van bekende bedrijven als Groupon, Groupdeal, Zalando, MediaMarkt, iBOOD.nl en VanVoordeel.nl. Daarnaast worden bovendien aanbiedingen getoond van sites die nog niet bij het grote publiek bekend zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbieders die zich specifiek op één stad richten, zoals Amsterdam of Den Haag.

Dagelijks is via iDEALR korting te verkrijgen voor bijvoorbeeld een leuk restaurant in de buurt, meestal kun je met twee personen eten voor de prijs van één. Maar ook aanbiedingen voor wellness en fitness, een beauty-behandeling of een gezellig dagje uit in de omgeving zijn altijd te vinden. En dat zonder zelf het hele internet te moeten afzoeken, dat heeft iDEALR namelijk al gedaan. Iedere dag opnieuw. Meestal hebben de aanbiedingen een beperkte duur, daarom toont de site voor iedere deal overzichtelijk hoeveel tijd de bezoeker nog heeft om zijn of haar slag te slaan.

De landelijke deals geven voordeel op de meest uiteenlopende dingen; van electronica of mobiele telefoons tot vakanties, en van schoenen of kleding tot verzorgingsproducten. De kortingscodes geven vaak zelfs een kortingspercentage op de gehele collectie van bekende webshops. Alvorens een aankoop bij een webwinkel te doen is het dus altijd zinvol even op iDEALR.nl te kijken of een kortingscode beschikbaar is.

Tenslotte biedt iDEALR.nl – MijnStadsDeal de mogelijkheid om via social media, zoals twitter, facebook en hyves, een leuke deal direct naar vrienden door te sturen en samen te bespreken. Zo hoeft niemand de kans op voordeel mis te lopen. Bovendien geven sommige aanbieders extra voordeel wanneer meerdere mensen dezelfde deal kopen.

iDEALR.nl doet zijn naam eer aan, idealer kom je namelijk niet aan je voordeel.

Site link: http://idealr.nl
Persberichten: http://idealr.nl/persberichten
Hoe werkt het?: http://idealr.nl/hoe-werkt-het
Landelijke deals: http://idealr.nl/landelijke-deals
Kortingscodes: http://idealr.nl/kortingscodes

Afbeeldingen:
http://idealr.nl/iDEALRnl_logo_high-res.png
http://idealr.nl/iDEALR_logo.png
http://idealr.nl/iDEALR_logo_stad.png

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*