1 minuut gratis winkelen bij DekaMarkt Enkhuizen

, , ,

Bij DekaMarkt en online kortingsplatform Kortingisleuk.nl maakten consumenten de afgelopen weken kans op één minuut gratis winkelen. Klanten konden zich inschrijven via een door Kortingisleuk.nl ontwikkelde website en diverse sociale media.

De deelnemers hebben via deze website ook hun vrienden uitgenodigd om zo samen kans te maken op geweldige prijzen. In korte tijd zijn er veel inschrijvingen van klanten ontvangen, waarna er uiteindelijk drie mensen verkozen zijn tot de gelukkige winnaars. Zij mogen op donderdag 24 november om 18:00 uur 1 minuut gratis winkelen bij de DekaMarkt in Enkhuizen.

Waarom 1 minuut gratis winkelen?
Het idee van deze actie komt van DekaMarkt en is vooral bedoeld om de klanten te bedanken. “Het leek ons een leuke manier om onze klanten te bedanken voor het feit dat ze elke week weer bij ons boodschappen doen. We waren op zoek naar een leuke manier om de klanten hiervoor te belonen en hoe kan je dit beter doen dan één minuut gratis winkelen aan te bieden? Wij zijn razend benieuwd naar de volle winkelwagen van de winnaars” aldus DekaMarkt.

“We vonden het erg leuk om deze actie voor DekaMarkt op te zetten. Via verschillende sociale media kanalen hebben we deze actie bekend gemaakt. Via Facebook en Twitter zijn we op een ludieke manier in contact gekomen met consumenten die enthousiast over de actie vertelde. Ik kijk uit naar het moment dat mensen door de winkel rennen. Het filmpje publiceren we uiteraard op Youtube, dat geeft vast leuke reacties” Aldus Geert Luyendijk, van Kortingisleuk.nl.

Kortingisleuk.nl heeft naast alle printbare kortingsbonnen, regelmatig winacties met o.a. Huishoudbeurs. Recentelijk heeft Kortingisleuk.nl met DekaMarkt een soortgelijke actie georganiseerd waarbij klanten een ontmoeting konden winnen met het olifantje Mumba in Artis.

Toeschouwers zijn van harte welkom, het spektakel zal donderdag 24 november plaats vinden om 18.00 uur bij de DekaMarkt in Enkhuizen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*