300 balpennen gratis

YESGIFTS.NL heeft een nieuwe  actie gestart waarbij klanten 300 bedrukte balpennen gratis ontvangen. Wanneer een klant een order plaatst van 300 kalenders op schild dan ontvangt de klant 300 balpennen met 1 kleur opdruk helemaal GRATIS!

De actie is geldig voor het hele assortiment scheurkalenders en omleg weekkalenders die zijn bevestigd op een kartonnen schild. Deze kalenders kunnen bedrukt worden met een logo of reclametekst. Ook kalenders met een full colour opdruk kan worden gerealiseerd.

De Aktie is geldig tot 31 december 2011 en zolang de voorraad strekt.

De leverancier van relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfsgeschenken heeft een ruim assortiment kalenders met opdruk. Dus wanneer u zoekt naar een leuk relatiegeschenk dan kunt u altijd bij yesgifts.nl terecht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*