Bedrukte sweater, leuk als geschenk voor sinterklaas of kerst

, , , , , , ,

Sweater BedrukkenSweater bedrukken
Voorlopig lijkt het najaar dan beter weer te brengen dan de zomer, langzaam maar zeker wordt het toch frisser. Maak daarom nu gebruik van de unieke November aanbieding van webwinkel Print&Stitch voor het bedrukken van sweaters, nu voor €30,- inclusief de bedrukking van 1 regel tekst. Normaal kost alleen de sweater al €29,95, maar die zijn nu al voor €17,95 te kopen.

De bedrukte sweaters zijn ideaal te gebruiken om namens uw bedrijf of vereniging iemand te verrassen met een origineel kado met uw logo of beeldmerk. Ook is het mogelijk dit helemaal te personaliseren, bijvoorbeeld met zijn of haar naam, zodat uw relaties of werknemers zich persoonlijk gewaardeerd voelt.

Ook leuk: een geboortebeer met naam en datum op de voetjes als een van de werknemers “ouder” wordt.
Of bij het jubileum van een collega een klok met een leuke foto van de afdeling.
Alle personeelsleden een mooie mousepad met naam, afdeling en logo van het bedrijf, of een fleecedeken met mouwen en met het bedrijfslogo in het kerstpakket….
Bij Print & Stitch denken wij met u mee en nemen alle werk uit handen. Zeker dat we een origineelste kado voor het bedrijf kunnen bedenken!

Print & Stitch borduurt alle kleding in eigen beheer, daardoor kunnen wij snel en flexibel op specifieke wensen inspelen. In de regel kunnen wij ook aantallen binnen vijf werkdagen leveren.

Print&Stitch is een professionele textieldrukker in het centrum van Rotterdam met jaren ervaring in kleding bedrukken, badjas borduren, handdoeken borduren en nog veel meer.
De medewerksters van onze textieldrukkerij helpen je graag want zij weten alles over textiel bedrukken en textiel borduren, je kunt het zo gek niet bedenken… wij maken het!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*