Bedrukte USB Sticks erg populair als relatiegeschenk

, , , , ,

Bedrukte USB sticks
Op zoek naar een manier om aan uw klantenbinding te werken. Geef dan een USB-Stick weg als Relatiegeschenk, laat de USB Stick bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam en uw klant denkt iedere dag aan u! Een USB-stick komt namelijk in het bedrijfsleven vaak van pas en reist mee met uw relaties. Van der Laar Relatiegeschenken heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om USB sticks met logo. USBsticks zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en verder kunt u ook uw USB-sticks bedrukken met een reclametekst of logo.

Wat is een USB-stick?
Een USBstick is een extern opslagmedium voor de computer dat door middel van een USB-poort aangesloten kan worden. Een USB-stick wordt ook wel USB-pen, datastick, flash-drive of memory stick genoemd. De USB-stick kan direct in de USB-aansluiting op een computer of USB-hub worden gestoken waardoor bestanden van en naar dit medium kunnen worden gekopieerd of verplaatst.

Enkele voorbeelden
De USB-stick is er in allerlei verschillende soorten en maten, enkele voorbeelden:

– USB Stick Leer vanaf €3,80
Een USB stick van metaal in een lederen etui voor gegevensoverdracht tussen computers via de USB-poort. Geschikt voor de PC en MAC. Wordt standaard geleverd in een kleine grijze verpakking. Leverbaar in de verschillende capaciteiten van 512MB tot 16GB. Leverbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw, oranje, groen, wit en off white.

– USB Stick Bamboe vanaf €4,95
Een milieuvriendelijke memorystick gemaakt van een natuurlijke grondstof nl. bamboe. Leverbaar in de kleur bruin. Leverbaar in alle capaciteiten tussen 512MB en 16GB. Afmetingen 26 x 60 x 10 mm.

– USB Stick Twist vanaf €3,-
Een metalen USB stick, geschikt voor de PC en MAC. Leverbaar in de kleur zwart/zilver. Afmetingen ingeklapt 5 x 1,9 x 1 cm. Gewicht ca. 15 gram. Leverbaar in alle capaciteiten tussen 512MB en 16GB. Eigen pms kleur USB stick is mogelijk vanaf 100 stuks en eventueel het doosje vanaf 500 stuks. Lasergravering op dit artikel is ook mogelijk.

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad leverbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatieve bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via deze website of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze verscheidenheid niet kiezen of ziet u het bos even niet meer? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*