Bloemen bezorgen door Frederique’s Choice

,

Amsterdam, woensdag 2 november 2011. Wie wordt er nu niet blij van mooie rozen? Zeker als ze als verrassing op de mat vallen! Het bloemenmerk Frederique’s Choice maakt bloemen bezorgen naar vrienden of familie nu nog makkelijker met rozen in een speciale verpakking, die gewoon door de brievenbus past. De ontvanger hoeft dus niet langer per se aanwezig te zijn om verrast te kunnen worden.

De rozen zijn persoonlijk door Frederique geselecteerd bij de beste kwekers. Tijdens het transport worden ze individueel van water voorzien, zodat ze stralend aankomen.

Voor slechts € 17,95 + € 2,00 verzendkosten is er altijd wel iemand die je blij kunt maken met dit originele cadeau. De rozen zijn verkrijgbaar in de kleuren: rood, roze, wit, lila.

Over Frederique’s Choice

Frederique’s Choice is het eerste bloemenmerk ter wereld en is opgericht door Frederique van der Wal. Frederique’s Choice bezorgt de bloemen en decoratieve producten in een schitterende verpakking en levert u gegarandeerd de beste kwaliteit. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland handgebonden vervaardigd. Voor meer informatie; nl.frederiqueschoice.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*